هیچ معلمی مهر بازنشسته نمی شود
معاون برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: تا 30 مهر که کلاسهای درس تثبیت شد، اگر نیروی مازاد در منطقهای داشتیم و شرایط خاص داشت میتوانیم با بازنشستگی طبق شرایط موافقت کنیم.
علی فرهادی در نشست با مدیران کل استانها گفت: برای تشویق استانهایی که در برخی اقدامات پیشتاز و سرآمد بوده، بحث تشویقی در نظر میگیریم.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ابلاغ جداول بودجه در هفته گذشته، بیان کرد: تا هفته پیش جز حقوق نمیتوانستیم پرداختی داشته باشیم اما به فضل الهی این مورد پس از ابلاغ جداول بودجه برطرف شد؛ هزینه هدایای هفته معلم به 2000 میلیارد تومان رسید؛ این مبلغ معادل تلاشهایی است که از بهمن و اسفند در مجلس انجام دادیم تا از حقوق مالکانه معادن برای هنرستانها 2000 میلیارد تومان تأمین کنیم.
فرهادی افزود: حقالتدریس اردیبهشت ماه پرداخت شده و تلاش داریم با دستان توانمند شما عزیزان، این پرداختیها به صورت ماهانه انجام شود؛ استانهایی که در ارسال ابلاغهای موظف و غیر موظف تأخیر داشته باشند، حقالتدریسشان نیز دیر پرداخت میشود.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: امسال با افزایش 501 هزار نفری دانش آموزان مواجه هستیم و فرض بر این است که کلاس خالی نداشته باشیم. ما پیش بینی میکنیم در مهر حدود 15 کلاس بیشتر داشته باشیم و بر همین اساس در بحث بازنشستگی نیز هیچ کدام را بازنشست نمیکنیم؛ تا 30 مهر کلاسهای ما که تثبیت شد نیروی مازاد در منطقهای داشتیم و شرایط خاص داشت میتوانیم با بازنشستگی طبق شرایط موافقت کنیم.
وی تاکید کرد: نیروی خرید خدماتی که قبول نشدند، نمیتوانیم در مهر به کار بگیریم.
فرهادی از برگزاری آزمونهای استخدامی در سال 1403 خبر داد و گفت: در آزمون آموزگاری 28000 نفر مجوز داریم. همچنین، امسال تلاش کردهایم تا ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را با 2000 ورودی شهید رجایی و 30 هزار ورودی دانشگاه فرهنگیان افزایش دهیم.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در خصوص توانمندسازی معلمان افزود: همانطور که دکتر صحرایی فرمودند، تابستان داغ توانمندسازی را پیشرو داریم. برنامهریزیها برای آموزش نیروهای ماده 28 و کتابهای تازه تألیف انجام شده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی خاطرنشان کرد: این توانمندسازی از دانشگاه فرهنگیان به ادارات کل واگذار شده چرا که اداره کل باید پررنگترین نقش در آموزش و پرورش استان را داشته باشد و بقیه باید حول محور اداره کل نقشآفرینی کنند؛ استان ها باید بر اساس ظرفیتهای داده شده برنامهریزی کنندو این کار با حداقل تشریفات صورت گیرد.
از میان اخبار