جمعه 30 آبان 1404

واردات خودروهای سنگین با هزینه گمرکی پایین در کمیسیون صنایع مجلس تصویب شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
واردات خودروهای سنگین با هزینه گمرکی پایین در کمیسیون صنایع مجلس تصویب شد

علی جدی نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اعضای کمیسیون در جلسه امروز خود مصوب کردند که رانندگان و مالکان خودروهای سنگین می‌توانند با پرداخت هزینه گمرکی 1.5 درصدی یک دستگاه کامیون یا کامیونت را به کشور وارد کرده و پلاک‌گذاری کنند.

وی افزود: با این مصوبه اختیار واردات این خودروها از واردکنندگان گرفته شده و به خود رانندگان و مالکان خودروهای سنگین داده شده است.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: براساس این مصوبه کسانی واجد شرایط واردات و پلاک‌گذاری این خودروها هستند که یا راننده باشند و یا کارت هوشمند سوخت دیزل فعال به نام‌شان باشد.

جدی خاطرنشان کرد: کسانیکه صاحب خودروی سنگین هستند و پلاک آنها فعال است باید یا خودروی خود را اسقاط کنند و یا بفروشند تا بتوانند کامیون با پرداخت هزینه گمرکی 1.5 درصد به کشور وارد کنند.

وی افزود: این مصوبه در جلسه علنی فردای مجلس مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

علی جدی نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
واردات خودروهای سنگین با هزینه گمرکی پایین در کمیسیون صنایع مجلس تصویب شد 2