جمعه 1 فروردین 1404

وانت‌های زامیاد بر اساس ضوابط سازمان استاندارد تولید می‌شوند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
وانت‌های زامیاد بر اساس ضوابط سازمان استاندارد تولید می‌شوند

بر اساس توافق صورت گرفته با سازمان ملی استاندارد، تمامی وانت‌های زامیاد بر اساس استانداردهای اعلامی تولید خواهد رسید.

داریوش گل محمدی مدیرعامل شرکت زامیاد گفت: با توجه به توافق‌های صورت گرفته با سازمان ملی استاندارد و مجوزی که این سازمان در مهرماه 1403 صادر کرد، برای تولید 35 هزار دستگاه خودرو وانت نیسان بدون محدودیت زمانی، تولید این خودرو به تعداد تقریبی یازده هزار دستگاه در سال 1404 با رعایت تمامی تعهدات استانداردی و ارتقاء کیفیتی که در دستور کار شرکت قرار دارد تولید خواهد شد.

خبر مرتبط واردات خودروکارکرده در 1404 کلید می‌خورد؟

باتوجه به ابلاغ تعرفه 100 درصدی برای واردات خودروهای کارکرده رونق ورود و ترخیص این خودروها در سال آتی از گمرکات با ابهاماتی همراه است.

در همین راستا بابک مصدق معاون توسعه محصول زامیاد گفت: زامیاد اکستند در سه ماهه اول و پادرا پلاس در سه ماهه سوم سال آینده با دارا بودن ویژگی‌های اساسی وانت نیسان و بهره‌مندی از استاندارد‌های لازم در سال 1404 به تولید انبوه خواهد رسید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

وانت‌های زامیاد بر اساس ضوابط سازمان استاندارد تولید می‌شوند 2