یک‌شنبه 19 مرداد 1404

واکنش جهانبخش در خصوص پیوستنش به فاینورد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
واکنش جهانبخش در خصوص پیوستنش به فاینورد

بال ایرانی تیم فوتبال فاینورد از پیوستن به فاینورد و بازگشت به اردویژه هلند راضی است.

به گزارش مشرق، علیرضا جهانبخش که تابستان گذشته به حضور سه ساله‌اش در برایتون پایان داد و با پیوستن به فاینورد به فوتبال باشگاهی هلند بازگشت، در گفت‌وگو با مجله «Hand in Hand» گفت: وقتی آرنه اسلات (سرمربی فاینورد) با من تماس گرفت، لازم نبود لحظه‌ای هم به پیشنهاد او فکر کنم. او را البته از قبل می‌شناختم و با AZ آلکمار هم مقابل فاینورد بازی کرده بودم. دکویپ برای من زیباترین ورزشگاه هلند است.

بال ایرانی تیم فوتبال فاینورد صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: پیوستن به فاینورد، گام خوبی در دوران حرفه‌ای‌ام بود و در اینجا احساس خوبی دارم. شهر روتردام هم واقعاً زیباست. با وجود اینکه خیلی فرصت بیرون رفتن را ندارم و بیشتر در خانه هستم اما واقعاً از شهر روتردام لذت می‌برم. روتردام شهر زیبایی است.

جهانبخش 28 ساله این فصل در 37 بازی برای فاینورد به میدان رفته است و در کنار به ثمر رساندن هشت گل، سه پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است.

منبع: تسنیم