یک‌شنبه 18 خرداد 1404

واکنش رسانه‌های اسرائیلی به دستیابی ایران به اسناد حساس این رژیم / مرتبط با مذاکرات است

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش رسانه‌های اسرائیلی به دستیابی ایران به اسناد حساس این رژیم / مرتبط با مذاکرات است

اقتصادنیوز: واکنش رسانه‌های رژیم صهیونیستی به دستاورد بزرگ اطلاعاتی ایران علیه این رژیم همچنان ادامه دارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، این رسانه‌ها در تازه‌ترین واکنش به دستاورد بزرگ اطلاعاتی ایران علیه رژیم صهیونیستی گزارش دادند که زمان‌بندی ایران برای اعلام دستیابی به اسناد هسته‌ای اسرائیل، به مذاکرات تهران با واشنگتن مرتبط است.

گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی در حالی است که وزیر اطلاعات ایران امروز جزئیات بیشتری را از ضربه اطلاعاتی و هسته‌ای تهران به تل‌آویو فاش کرد.

خبر مرتبط وزیر اطلاعات: اسناد به دست آمده از اسرائیل مربوط به تأسیسات اتمی آن‌ها است + فیلم

اقتصادنیوز: وزیر اطلاعات گفت: اسنادی که از رژیم صهیونیستی به‌دست آوردیم مربوط به تأسیسات اتمی آنهاست.

سید اسماعیل خطیب در این خصوص گفت: اسناد کامل هسته‌ای به دست آمده و منتقل شده است. اسناد دیگری در ارتباط با آمریکا اروپا و کشورهای دیگر و نیز اسناد اطلاعاتی که موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود در این اسناد موجود است.

وی در شرح جزئیات این عملیات بزرگ افزود: یک عملیات گسترده، همه جانبه و پیچیده‌ای در این جهت برنامه‌ریزی شد که ابتدا با شروع نفوذ در جذب منابع و دسترسی به آن بود و این امکان به وجود آمد که امروز به لطف الهی شاهد این گنجینه مهم هستیم.

وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: همانطور که این اسناد مهم است. شیوه‌های انتقالش هم مهم است بنابراین ما شیوه‌های انتقال این اسناد را حفاظت می‌کنیم. همچنین اعلام این موفقیت زمان برد تا بتوانیم با امنیت کامل این اسناد را به کشور منتقل کنیم.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
واکنش رسانه‌های اسرائیلی به دستیابی ایران به اسناد حساس این رژیم / مرتبط با مذاکرات است 2