شنبه 7 تیر 1404

واکنش زلنسکی به حمایت روسیه از ایران / روی ترامپ حساب باز کردم!

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
واکنش زلنسکی به حمایت روسیه از ایران / روی ترامپ حساب باز کردم!

ولودیمر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین خواستار تحریم بیشتر روسیه به‌دلیل «حمایت از ایران» شد.

«ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید دفاع روسیه از مقام‌های ایران، لزوم تشدید تحریم‌ها علیه مسکو را می‌طلبد.

زلنسکی با تکرار ادعاهای پیشین خود، گفت که استفاده روسیه از پهپادهای «شاهد» ایرانی و تسلیحات کره شمالی ثابت می‌کند که متحدان کی‌یف فشار کافی را بر مسکو اعمال نمی‌کنند.

ایران ادعای اوکراین درباره تجهیز روسیه به پهپادها برای استفاده در این جنگ را رد و تاکید کرده یک طرف جنگ اوکراین نیست.

رئیس‌جمهور اوکراین در پیام شبانه ویدئویی خود که در تلگرام منتشر کرده، گفته است: «اکنون روسیه در تلاش است تا برنامه هسته‌ای ایران را حفظ کند. توضیح دیگری نمی‌توان برای سیگنال‌های علنی و اقدامات غیرعلنی آن‌ها در این زمینه متصور بود».

او همچنین گفت که روی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای تحریم‌های شدیدتر علیه مسکو و افزایش تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به جنگ حساب باز می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.