جمعه 5 بهمن 1403

واکنش‌های مجازی به بیماری ترامپ؛ از همدلی تا تمسخر

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
واکنش‌های مجازی به بیماری ترامپ؛ از همدلی تا تمسخر

تهران - ایرنا - همزمان با اعلام ابتلای رئیس جمهوری آمریکا به کووید -19 و درعین حال عدم اطلاع رسانی شفاف به مردم این کشور درباره میزان وخامت بیماری دونالد ترامپ، این خبر در فضای مجازی بازتاب زیادی داشته و موجی از واکنش های مختلف از ابراز همدردی گرفته تا خشم و تمسخر... را به دنبال داشته است.

به گزارش ایرنا، توییت روز 11 مهر ماه دونالد ترامپ که در آن خبر ابتلای خود و همسرش به ویروس کرونا را اعلام کرده بود با یک‌میلیون و 800 هزار لایک بیشترین لایک را در میان تمام توییتهای وی داشته است.

صفحه ترامپ در فیسبوک 29 میلیون دنبال کننده دارد و نظرهایی که ذیل پست وی گذاشته‌شده آمیخته به تمسخر و حمایت است.

یکی از کاربران این شبکه اجتماعی نوشت: برای رئیس‌جمهورمان و خانواده عزیزش دعا می‌کنیم تا خدا از آنان محافظت کرده و هر چه شر است از آنان دور کند.

مایکل مور مستند ساز صاحب نام آمریکایی نیز در پستی در صفحه فیس بوک خود نوشت: یک حقیقت مطلق درمورد ترامپ وجود دارد. وی یک دروغگوی ثابت قدم، محض، سرسخت، نترس و حرفه ای است. یک دروغگوی پیاپی و ثابت شده.

کاربر دیگری خطاب به ترامپ نوشت: چرا می‌خواهی خودت را قرنطینه کنی؟ تو که می‌گفتی (ویروس کرونا) حقه است! حالا وقتش است که جام زهر یا هر مایع شیمیایی دیگر را بنوشی.

در توییتر که ترامپ بیش از 86 میلیون دنبال کننده دارد، هشتگ TrumpHasCovid ترند اول شد. یکی از هواداران وی توییت کرد: خدا کند با دعا و آرزوی سلامتی‌ای که به همراه این گل‌ها می‌فرستم به‌زودی قوی و سالم شوید.

برخی دیگر از کاربران توییتر با ابراز خشم از آنکه رئیس‌جمهورشان خطر همه‌گیری کرونا را دستکم گرفته بود به ابراز نظر پرداختند:

سوفیا بوش، بازیگر سینما توییت کرد: هنوز هم مردم را به خاطر پوشیدن ماسک مسخره می‌کنی؟ از اینکه ماه‌ها به مردم آمریکا دروغ گفتی شرمنده‌ای؟

مری ترامپ برادرزاده رئیس‌جمهوری آمریکا نیز که مدت‌ها است از ترامپ و دولتش انتقاد کرده و به‌تازگی کتابی در این زمینه منتشر نموده، نوشت: همدردی، همدلی و یأس خود را برای بیماران و یا آنان که بر اثر دروغ، فریب یا بی‌اعتنایی جان باختند کنار می‌گذارم.

برخی از کاربران توییتر نیز ابراز نگرانی کردند که بیماری ترامپ به آشفتگی اجتماعی دامن بزند.

یکی از کاربران آمریکایی چینی‌تبار نوشت: می‌ترسم اگر ترامپ از کووید 19 بمیرد، طرفداران متعصبش که کووید را دوزوکلک می‌دانستند، آن را ویروس چینی خوانده و خشم خود را متوجه آمریکایی‌های زردپوست کنند.

برخی از مقام‌های پیشین دمکرات نیز در توییتر برای ترامپ طلب مرگ کرده‌اند. زارا رحیم، از کارکنان کاخ سفید در دولت باراک اوباما و سخنگوی هیلاری کلینتون در انتخابات 2016 در توییتی که بعدا آن را حذف کرد، آرزوی مرگ رئیس‌جمهوری آمریکا را کرد. توییتر با هشدار نسبت به این رویه تهدید کرد که بر اساس مقرراتی که از بهار امسال به اجرا گذاشته، انتشار چنین مطالبی خلاف خط مشی این تارنما بوده، با آن برخورد شده و حساب کاربر خاطی بسته خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*