شنبه 7 تیر 1404

واکنش پلیس به خبر «درگیری مرزبانان با متجاوزان»

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش پلیس به خبر «درگیری مرزبانان با متجاوزان»

دفتر سخنگوی پلیس در واکنش به انتشار خبر درگیری مرزبانان با متجاوزان در مرزهای کشور، ضمن تکذیب این ادعا، تأکید کرد اخبار حوزه فراجا تنها باید از خبرگزاری رسمی پلیس پیگیری شود.

به گزارش خبرآنلاین، در پی انتشار خبری مبنی بر درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرزهای غربی و شرقی کشور و دستگیری 63 نفر از متجاوزان طی 24 ساعت گذشته، به نقل از فرمانده مرزبانی فراجا، دفتر سخنگوی پلیس طی اطلاعیه‌ای، ضمن تکذیب این خبر اعلام کرد: در روزهای اخیر، اخبار غیر واقعی از سوی برخی از رسانه‌ها از مأموریت‌های مختلف فراجا در حال نشر می‌باشد که متأسفانه صحت ندارد.

ایسنا در خبری نوشت: در ادامه این اطلاعیه آمده است: تنها مرجع موثق در انتشار اخبار حوزه فراجا، خبرگزاری پلیس است؛ لذا اصحاب محترم رسانه، بدون توجه به اخبار منتشره در منابع غیررسمی، اخبار مرتبط با فراجا را صرفاً از خبرگزاری پلیس پیگیری نمایند.

223217

کد خبر 2083485