یک‌شنبه 25 آبان 1404

وزیر ارتباطات: 8 دستگاه اصلی به دولت هوشمند متصل نشده‌اند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
وزیر ارتباطات: 8 دستگاه اصلی به دولت هوشمند متصل نشده‌اند

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز چهارشنبه (1 تیر) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در قانون بودجه امسال همه دستگاه‌های اجرایی کشور مکلف شدند که پنجره واحد خدمات هوشمند خود راه اندازی کنند و ما مکلف شدیم که تا دی ماه پنجره ملی خدمات هوشمند را راه اندازی کنیم. اما زودتر آن را راه اندازی کردیم.

وی افزود: در حال حاضر در پنجره ملی خدمات دولتی هوشمند 20 دستگاه متصل شدند، اما حدود 8 دستگاه اصلی دیگر باقی مانده‌اند. خواهش من از شما این است که از مسئولان آن دستگاه‌ها مطالبه گری کنید تا این امر در شهریور ماه محقق شود و به این سامانه بپیوندند تا مردم بدون مراجعه حضوری و کاغذ بازی بتوانند خدمات خود را از دستگاه دولتی دریافت کنند.

وزیر ارتباطات در خصوص دستگاه‌های اولویت دار نیز گفت: اعضای دولت اعم از وزرا و معاونین رئیس جمهور، اولویت اول هستند و هر کدام چند دستگاه اصلی را زیر مجموعه خود راه اندازی کنند و مطالبه گری رسانه‌ها موج خوبی در دستگاه‌ها راه انداخته است تا دستگاه‌ها له این پنجره ملی متصل شوند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید وزیر ارتباطات 8 دستگاه دستگاه پنجره این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است