جمعه 30 آبان 1404

وزیر نیرو

وزیر نیرو

وب‌گاه تابناک

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی اولین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

خامسی گفت: اجرای طرح سیستم جمع آوری آب‌های سطحی در شهر اهواز، الزامی و اجرای آن وظیفه شهرداری است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

گویا تجارب سیل اخیر، هنوز هم برای مسئولان در هنگام وقوع سیل کارساز نیست.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

ساری گفت: شبکه فاضلاب اهواز قدیمی و 55 درصد را پوشش می‌دهد و بیشتر از آن دچار ریزش می‌شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

بارش‌های سیل آسا و بالا آمدن دوباره مشکلات درخوزستان با حضور استاندار و معاون وزیر نیرو در گفت‌وگوی ویژه خبری بررسی شد.

وب‌گاه تابناک

وزیر نیرو با اشاره به افتتاح 64 تصفیه‌خانه فاضلاب در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید، گفت: سرمایه‌گذاران متعددی در صف تنظیم و امضای قراردادهای سرمایه‌گذاری برای احداث تصفیه‌خانه‌های فاضلاب هستند؛ چرا که فاضلاب تصفیه‌شده یکی از مطمئن‌ترین منابع برای آب مورد نیاز صنایع است.

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری خبرنگاران جوان

اردکانیان گفت: اصلی‌ترین اتکای وزارت نیرو در لایحه بودجه 99 به منابع داخلی و دریافت بهای مصوب عرضه آب و برق است، اما از بودجه عمومی هم بهره‌مند هستیم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

اردکانیان از ابلاغ نامه‌ای مبنی بر استفاده از ظرفیت بانوان در شرکت‌های مادر تخصصی وزارت نیرو خبر داد.

وب‌گاه تابناک

نشست این هفته کمیسیون عمران مجلس با حضور وزرای راه و شهرسازی و نیرو برگزار خواهد شد.

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری خبرنگاران جوان

در جلسه امروز هیئت دولت وزرا همچون چهارشنبه‌های هر هفته با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات آن‌ها پاسخ دادند.

وب‌گاه عصر ایران

وب‌گاه تابناک

وزیر نیرو می‌گوید براساس تصمیم دولت، وزارت نیرو اجازه افزایش بیش از 7 درصدی تعرفه آب و برق را ندارد، بنابراین تعرفه آب و برق در سال 99 تنها 7 درصد افزایش می یابد.