وضعیت بحرانی بیمارستانها بعد از افزایش موج مهاجرت پزشکان و پرستاران
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: زنان پا به ماه در بخش نشستهاند روی صندلیهای پلاستیکی و منتظرند که نوبتشان شود. آنها کلافهاند و مدام بلند میشوند و قدم میزنند و دوباره مینشینند. همچنان نوبتشان نمیشود. این شرایط در حالی است که فرزندآوری جزو اولویتهای نظام است.
روزنامه دنیای اقتصاد وضعیت اورژانسی و بحرانی بیمارستانها بعد از افزایش مهاجرت پزشکان و پرستاران را بررسی کرده است.
این روزنامه نوشت: بیمارستانهای ایران اورژانسی شدهاند. فعالان صنفی پرستاری این شرایط را ناشی از کمبود 70هزار پرستار در کادر درمان میدانند. با وجود این جای خالی چشمگیر، هر روز پرستاران بیشتری چمدان سفر را میبندند و از ایران میروند. محمد میرزابیگی، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در اینباره میگوید: «روزانه 5 تا 6 پرستار و ماهانه بین 100 تا 150پرستار از کشور مهاجرت میکنند.» این آمار سالانه حدود 1200 تا 1500پرستار میشود که به کشورهای غربی و به تازگی کشورهای حوزه خلیجفارس، چون قطر، امارات و... میروند.
این روزنامه در ادامه وضعیت بحرانی بخش زنان و زایمان یک بیمارستان را اینگونه توصیف میکند: زنان پا به ماه در بخش نشستهاند روی صندلیهای پلاستیکی و منتظرند که نوبتشان شود. آنها کلافهاند و مدام بلند میشوند و قدم میزنند و دوباره مینشینند. همچنان نوبتشان نمیشود. این شرایط در حالی است که فرزندآوری جزو اولویتهای نظام است. با این حال مامای این بخش به ما شرح میدهد: «گاهی ما فقط دو ماما هستیم که ناگهان با 8 تا 9 زایمان همزمان روبهرو میشویم، در این وضعیت بحرانی واقعا نمیدانیم چه کاری باید انجام دهیم.» تهویه فضا با کندی کار میکند. دو مامای این بخش با اضافه کاریهای اجباری روبهرو هستند.
از میان اخبار