یک‌شنبه 13 مهر 1404

پاسخ باشگاه خیبر در واکنش به ادعای باشگاه ملوان

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
پاسخ باشگاه خیبر در واکنش به ادعای باشگاه ملوان

روز گذشته (جمعه) و در بازی ملوان و خیبر، تیم میزبان در دو نیمه بازی با دو رنگ لباس متفاوت به میدان رفت که باعث ایجاد ابهاماتی شد.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خیبر خرم‌آباد، در کمال تعجب شاهد بودیم که باشگاه ملوان امروز در اطلاعیه ای پیرامون تغییر پیراهن تیم ملوان در بین دو نیمه از رنگ آبی به سفید واکنش نشان داد و باشگاه خیبر را در این امر مقصر دانست.

باشگاه ملوان در اطلاعیه خود اشاره کرده است: نماینده برگزاری مسابقه مطابق قانون می‌بایست از تیم مهمان می‌خواست که رنگ لباس خود را تغییر دهد، اما آنطور که اعلام شد، باشگاه خیبر کیت دوم را به همراه نداشت و به همین دلیل از باشگاه ملوان خواسته شد تا در نیمه دوم با کیت سفید وارد زمین مسابقه شود.

این ادعای مدیران باشگاه ملوان اقدامی غیر اخلاقی و کذب محض است زیرا در جلسه مورد نظر جناب آقای تیموری ناظر مسابقه خطاب به مدیران ملوان تاکید کرد که چرا از رنگ لباس اصلی خود «سفید» استفاده نمی‌کنند که آنها مدعی شدند خودشان تصمیم گرفتند پیراهن آبی بپوشند.

همچنین تاکید می‌شود در این جلسه که سرپرست و مدیر رسانه‌ای خیبر حضور داشته در حضور ناظر مسابقه و همچنین جناب آقای بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ که میهمان این نشست بودند، اعلام شد که باشگاه خیبر دو دست لباس اول و دو تیم را به همراه دارد و آماده پوشیدن هر دو البسه در صورت تشخیص مقامات برگزاری بازی است. نکته عجیب اینجا است که بر خلاف ادعای باشگاه ملوان، باشگاه خیبر هیچ خواسته ای در بین دو نیمه برای تغییر پیراهن تیم حریف نداشته و حتی ناظر مسابقه درخواست کرد که جوراب تیم خیبر از سفید به مشکی تغییر کند که این اقدام نیز صورت گرفت.

روز گذشته (جمعه) و در بازی ملوان و خیبر، تیم میزبان در دو نیمه بازی با دو رنگ لباس متفاوت به میدان رفت که باعث ایجاد ابهاماتی شد.

پاسخ باشگاه خیبر در واکنش به ادعای باشگاه ملوان 2