شنبه 22 شهریور 1404

پالتوی 240 میلیون تومانی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
پالتوی 240 میلیون تومانی

ایرنا نوشت: جدیدترین فیلم سینماها موفق شد طی 3 روز نخست نمایش خود، گیشه 240 میلیون تومانی داشته باشد.

پالتو شتری به عنوان جدیدترین فیلم سینماها، اکران رسمی خود را از روز چهارشنبه و با سرگروهی پردیس مگامال آغاز کرد.

این کمدی اجتماعی موفق شد در افتتاحیه خود، میزبان حدود 7 هزار مخاطب باشد. برای این تعداد مخاطب، 416 سانس تعریف و 240 میلیون تومان هم به گیشه این فیلم سرازیر شد.

در این فیلم، سام درخشانی، بهاره کیان‌افشار، لیندا کیانی، بانیپال شومون، شاهرخ فروتنیان، افسانه چهره‌آزاد، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان و رضا شیخ‌انصاری به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده: اگه دشمنید، چرا این‌قدر با هم می‌پرید؟ اگه دوستید، چرا این‌قدر به هم می‌پرید؟

نخستین ساخته بلند سینمایی مهدی علی‌میرزایی نخستین‌بار در جشنواره سی‌وهفتم فجر رونمایی شد. فیلم گمنامی که آن سال، هم در بخش نگاه نو و هم در بخش سودای سیمرغ حضور داشت و توانست مخاطبان آن دوره و البته منتقدان را تاحدودی غافلگیر کند.

با توجه به آغاز تبلیغات این فیلم، انتظار می‌رود بر تعداد مخاطبان این اثر طی روزهای آینده افزوده شود.

57245

کد خبر 1724459