پایان چله سینمای فجر گیلان با هشت هزار تماشاگر
رشت - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ضمن اعلام پایان اکران همزمانی فیلم های چهلمین دوره از فیلم فجر در استان گفت: هفت هزار و 640 نفر در گیلان به تماشای 17 فیلم این دوره از جشنواره نشستند.
رضا ثقتی صبح شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد از مخاطبان جشنواره فیلم فجر گیلان طی 8 روز بر گزاری اکران هم زمان،17 فیلم را در 48 سانس به تماشا نشستند.
وی اظهار داشت: فیلم های «مرد بازنده» و «ملاقات خصوصی» بیشترین تماشاگر را به خود اختصاص دادند.
ققنوس سینما هر سال با فیلم فجر در حال نوزایی است و گیلان نیز یک بار دیگر از روز جمعه پانزدهم بهمن ماه در اکرانی همزمان با 17 فیلم برای نخستین بار در 2 مرکز سینما 22 بهمن و تالار مرکزی رشت دوشادوش چله سینمای فجر ایران قرار گرفت.
کرونا بعد از فجر سی و هشتم نفس گیر شد و سینمادارانِ کم رمق را خانه نشین کرد اما با همه شرایط ناخوش احوال روزگار، سیمرغ سی و نهم فجر از پرواز باز نایستاد و با 30 درصد ظرفیت اکرانی متفاوت را در کشور و گیلان را رقم زد.
اینک جشنواره فیلم چهلم پس از گذر از 2سال بحرانی و پس از انجام واکسیناسیون همگانی کرونا و فرو کش کردن نسبی تب و تاب ویروس سرکش، با تاکید بر رعایت همه شیوه نامههای بهداشتی لبخندی محو بر چهره سینماهای کشور و گیلان نشاند و شامگاه جمعه 22 بهمن ماه به کارخود پایان داد.