شنبه 26 آبان 1403

پرتاب موشک «عیاش 250» برای اولین بار در نبرد طوفان الاقصی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
پرتاب موشک «عیاش 250» برای اولین بار در نبرد طوفان الاقصی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، موشک «عیاش 250» برای اولین بار در نبرد «طوفان الاقصی» امروز، جمعه 13 اکتبر و پس از اعلام گردان‌های عزالدین القسام مبنی بر بمباران مقر فرماندهی منطقه شمال رژیم صهیونیستی در «صفد» اشغالی استفاده و پرتاب شد. طبق گزارش رسانه‌های فلسطینی با پرتاب این موشک، آژیر‌های خطر در شهرک‌های مجاور نوار غزه، منطقه صفد، الجلیل الاعلی و حیفا در شمال فلسطین اشغالی...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، موشک «عیاش 250» برای اولین بار در نبرد «طوفان الاقصی» امروز، جمعه 13 اکتبر و پس از اعلام گردان‌های عزالدین القسام مبنی بر بمباران مقر فرماندهی منطقه شمال رژیم صهیونیستی در «صفد» اشغالی استفاده و پرتاب شد.

طبق گزارش رسانه‌های فلسطینی با پرتاب این موشک، آژیر‌های خطر در شهرک‌های مجاور نوار غزه، منطقه صفد، الجلیل الاعلی و حیفا در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمدند.

رسانه‌های صهیونیستی از جمله «یدیعوت آحارانوت» درباره این موشک اعلام کردند: عیاش 250، بی‌شک دوربردترین موشکی است که تاکنون از غزه به سوی ما پرتاب شده و چنین امری بی‌سابقه است.

برخی منابع خبری گزارش دادند که به دلیل دوربرد بودن موشک‌های شلیک‌شده از نوار غزه، هم سامانه گنبدآهنین و هم سامانه‌های آمریکایی پاتریوت برای رهگیری آن‌ها فعال شده‌اند.

صبح امروز جمعه، 13 اکتبر سازمان ملل متحد اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی به این نهاد اعلام کرده است که باید یک میلیون فلسطینی ساکن در شمال غزه در عرض 24 ساعت به سمت جنوب بروند.

اعلام این خبر موجب تشدید حملات و واکنش‌های جدی از سوی القسام شد. ساعتی پیش گردان‌های القسام اعلام کرد که در پاسخ به این درخواست صهیونیست‌ها و هدف قرار دادن غیرنظامیان، یک حمله موشکی بزرگ را با 150 موشک به «عسقلان» اشغالی آغاز کرده است.

بعد از عسقلان گردان‌های القسام شهرک‌نشین سدیروت را هم با 50 موشک، هدف حملات خود قرار دادند. بعد از آن حماس در واکنش به هدف قراردادن غیرنظامیان و تلاش صهیونیست‌ها برای آواره‌کردن ملت فلسطین، فرودگاه بن‌گورین را هدف قرار داد.

«ابوعبیده» سخنگوی نظامی گردان‌های القسام خطاب به اشغالگران تاکید کرد: دشمن ترسو ضعیف‌تر از آن است که مردم ما را مجبور به مهاجرت کند. مهاجرت در فرهنگ و قاموس ما، به جز از شهر‌های اشغال شده‌مان گنجانده نشده است.