یک‌شنبه 1 شهریور 1405

پرداخت تسهیلات به آسیب‌دیدگان کرونا در کرمانشاه آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پرداخت تسهیلات به آسیب‌دیدگان کرونا در کرمانشاه آغاز شد

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه روند پرداخت تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در کرمانشاه آغاز شد، گفت: تاکنون 15 میلیارد ریال تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان پرداخت شده است.

حسین عزیزی روز جمعه به ایرنا افزود: 680 میلیارد تومان تسهیلات توسط 15 بانک و موسسه اعتباری استان در 14 رسته اقتصادی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در مرحله اول 28 هزار و 34 بنگاه اقتصادی آسیب دیده از کرونا در استان کرمانشاه که دارای کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی هستند، مشمول دریافت تسهیلات هستند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه اظهارداشت: واحدهای کسب و کار آسیب دیده در رسته های مختلف اقتصادی با پنج هزار و 192 نفر اشتغال و 45 میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه گذاری، ضمن تکمیل فرآیند ثبت نام در سامانه کارا وارد سیستم بانکی شده و در حال تکمیل پرونده و دریافت تسهیلات هستند.

عزیزی افزود: تاکنون چهار هزارو 719 واحد کسب و کار آسیب دیده از کرونا به منظور حمایت از 6 هزار و 750 فرصت شغلی درخواست خود را در سامانه کارا ثبت کرده اند.

وی تصریح کرد: تاکنون حدود 15 میلیارد ریال از این تسهیلات توسط مؤسسات و بانک های عامل در استان پرداخت شده است، لذا از دستگاه های اجرایی و مؤسسات و بانک های عامل می خواهیم با عزم جهادی نسبت به بررسی پرونده ها و پرداخت این تسهیلات در کمترین زمان ممکن اقدام کنند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پس از شیوع بیماری کرونا بیش از 13 هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری نام نویسی کردند، گفت: در استان کرمانشاه بیش از هشت هزار کارگر که شغل خود را در اثر شیوع کرونا از دست داده اند، مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری هستند که مقرری آنان توسط سازمان برنامه و بودجه به نسبت کارکرد پرداخت می شود.

عزیزی با بیان اینکه پرداخت مقرری بیمه بیکاری اردیبهشت نیز در دست اقدام است، بیان کرد: از اول خرداد ماه سال جاری پرداخت مقرری بیمه بیکاری به روال عادی برگشته و مطابق قانون بیمه بیکاری و به نسبت کارکرد پرداخت سه درصد حق بیمه بیکاری به سازمان تامین اجتماعی، پرداخت خواهد شد. سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون 267 هزار و 61 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 198 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 13 هزار و 608 نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز 26 تیر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و 500 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که هزار و 914 نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید19 در کشور به 267 هزار و 61 نفر رسید.

*س_برچسب‌ها_س*