سه‌شنبه 20 خرداد 1404

پرسپولیسی‌ها باز هم شاگرد گل‌محمدی می‌شوند؟

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
پرسپولیسی‌ها باز هم شاگرد گل‌محمدی می‌شوند؟

باشگاه فولاد خوزستان با 2 بازیکن پرسپولیس به توافق رسید.

به گزارش مشرق، فولاد خوزستان که در روزهای پایانی لیگ بیست و سوم با گل دقایق پایانی ساسان انصاری از خطر سقوط گریخت و در لیگ باقی ماند، در لیگ بیست و چهارم با یحیی گل‌محمدی شرایط متفاوتی را تجربه کرده است. فولاد به عنوان یکی از تیم‌های ناکام لیگ گذشته در زمره مدعیان این فصل قرار گرفت و حتی تا همین چند هفته پیش شانس کسب سهمیه آسیایی را داشت.

فولاد از حالا با گل‌محمدی برای فصل آینده رویاهای بزرگی را در سر دارد. از همین رو یحیی لیست بازیکنان موردنظر خود را به مدیریت باشگاه داده تا مقدمات حضور آنها در این تیم را فراهم کنند.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد باشگاه فولاد خوزستان با سعید صادقی و عیسی آل‌کثیر 2 بازیکن فصل گذشته پرسپولیس به توافقات خوبی رسیده‌اند و اگر مشکلی رخ ندهد به زودی این باشگاه از این دو بازیکن رونمایی خواهد کرد تا بار دیگر صادقی و آل‌کثیر شاگرد یحیی گل‌محمدی شوند.

منبع: ایرنا