پرسپولیس پیروز میدان شد

پرسپولیس با این پیروزی 57 امتیازی شد و موقتا در صدر جدول قرار گرفت و حالا باید برای تثبیت صدرنشینی چشم انتظار امتیاز از دست دادن زردپوشان باشد.
سدی که در صد شکست
پرسپولیس 1- استقلال صفر، بزرگترین برد یحیی
22 بازیکن پرسپولیس و استقلال برای دربی 100 اعلام شدپرسپولیس با تک گل عیسی آلکثیر فاتح یکی از حساسترین دربیهای تاریخ شد.
به گزارش "ورزش سه"، امروز دو تیم پرسپولیس و استقلال در شرایطی رو به روی یکدیگر صفآرایی کردند که هر دو تنها به پیروزی نیاز داشتند و تساوی فقط راه را برای قهرمانی سپاهان هموار میکرد. پرسپولیس در روزی که فرصتطلب بود و جانانه از گل پیروزیبخش خود دفاع کرد، فاتح دربی صدم شد و شیرینترین پیروزی فصل را به هوادارانش هدیه داد.
نیمه اول این بازی در ابتدا متعادل آغاز شد و ترس در ساقهای بازیکنان هر دو تیم احساس میشد. با این حال استقلال و پرسپولیس سعی در ایجاد فضا از سمت چپ داشتند و چند موقعیت نصفه و نیمه هم خلق کردند اما توپی از خط دروازهها عبور نکرد.
در نیمه دوم اما بازی از همان ابتدا پر تب و تاب شروع شد و تعویض یحیی خیلی زود جواب داد و عیسی آلکثیر بار دیگر طعم گلزنی در دربی را چشید. عیسی در دقیقه 50 با کنترل و یک سرتوپ زیبا و ضربهای تمامکننده دروازه حسینی را فرو ریخت.
پس از آن استقلال چهل دقیقه برای زدن گل تساوی تلاش کرد، اما مدافعان پرسپولیس جانانه دفاع میکردند و تعویضهای یحیی گلمحمدی باعث مستحکمتر شدن خط دفاعی سرخها شد و آنها با محافظت از گل عیسی به ارزشمندترین برد فصل دست یافتند تا برای کسب قهرمانی امید زیادی پیدا کنند.
پرسپولیس با این پیروزی 57 امتیازی شد و موقتا در صدر جدول قرار گرفت و حالا باید برای تثبیت صدرنشینی چشم انتظار امتیاز از دست دادن زردپوشان باشد.
هفته بیست و هفتم لیگ برتر / یکشنبه، سوم اردیبهشت 1402، ساعت 16/ ورزشگاه آزادی / تماشاگر: حدود 40 هزار نفر

