پلتفرمهای آنلاین گفتگو و مناظره علمی در دانشگاه علامه طباطبایی راهاندازی میشود
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی از راهاندازی پلتفرمهای آنلاین برای گفتگو و مناظرههای علمی و کارگاههای تفکر انتقادی برای تقویت فرهنگ آزاداندیشی و گفتگوی علمی خبر داد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی از راهاندازی پلتفرمهای آنلاین برای گفتگو و مناظرههای علمی و کارگاههای تفکر انتقادی برای تقویت فرهنگ آزاداندیشی و گفتگوی علمی خبر داد.
دکتر شجاع احمدوند در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد برنامههای دانشگاه علامه طباطبائی برای مباحث نظریهپردازی، نقد، مناظره و ارتباط آن با تقویت پویایی علمی دانشجویان، پژوهشگران و اساتید گفت: راهبرد کلان دانشگاه علامه طباطبائی تقویت فرهنگ آزاداندیشی، نقدپذیری و گفتوگوی علمی است. این راهبرد با حمایت، تقویت و توسعه کرسیهای نطریه پردازی، نقد و مناظره، در پی خلق فضایی است که در آن دانشجویان و استادن با مسئولیتپذیری به بیان اندیشههای خود بپردازند.
وی اظهار کرد: حمایت، تقویت و توسعه نظریهپردازی و برگزاری کرسیهای نقد و مناظره و تدوین سیاستهای تشویقی به ارتقای سطح علمی و بینش انتقادی در حوزه علوم انسانی کمک میکند.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه نظریهپردازی با اتکا به ظرفیت درونی خود و در هماهنگی با نهادهای بالادستی در دو حوزه علوم انسانی و علوم رفتاری پیشگام است گفت: هدف غایی این تلاشها را تقویت منطق خردورزی، تقویت سهم علمی علوم انسانی در سطح جهانی و ارتقای روحیه پرسشگری، نقدپذیری و پاسخگویی در فضای علمی و عمومی دانست.
وی افزود: ما بهدنبال ایجاد محیطی پویا و خلاق برای تبادل ایدهها و تضارب آرا در دانشگاه و میان اعضای خانواده بزرگ دانشورزان و دانشوران علامه طباطبائی هستیم.
احمدوند با اشاره به برنامههای آتی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: در این زمینه کارهای بزرگی انجام شده و کارهای دیگری در دستور کار قرار دارد که از جمله این دستور کارها می توان به راهاندازی پلتفرمهای آنلاین برای گفتوگو و مناظرههای علمی، برگزاری کارگاههای آموزشی تقویت تفکر انتقادی، ایجاد کانونهای تخصصی مناظره در دانشکدهها، انجام پروژههای پژوهشی مشترک برای تحلیل مسائل جامعه، برگزاری نشستهای مناظره با شخصیتهای برجسته علمی، اجرای پروژههای فرهنگی برای ترویج نقد سازنده، حمایت از تشکلهای قانونی دانشجوی و طراحی کلاسهای آزاداندیشی اشاره کرد.
وی با تاکید بر همکاری بینبخشی و نهادی برای بهره برداری از ظرفیت دانشگاه در انجام مسئولیت اجتماعی و سیاستگذاری کلان معطوف به حل مسائل کشور، گفت: این امر از مسیر ارتقای اثرگذاری دانشگاهیان، باورمندی سیاستگذاران به نهاد دانشگاه و ایجاد فضای آرام برای تمامی ذینفعان دانشگاه از جمله دانشجویان، استادان و کارکنان محقق خواهد شد.