چرا اعزام تیراندازی به آلمان لغو شد؟/ رسولی: مجلس در خصوص تخصیص بودجه بازنگری کند
به گزارش خبرگزاری فارس، ناصر رسولی در خصوص آخرین وضعیت تمرینات و اردوی تیمهای ملی تفنگ و تپانچه اظهار داشت: از چند ماه قبل پیشبینی کردیم که تیمهای تفنگ و تپانچه به مسابقات جهانی مصر اعزام شوند و بر اساس برنامهریزیهایی که داشتیم حدود 60 ورزشکار و مربی در سه رده سنی بزرگسالان جوانان و نوجوانان در حال حاضر در اردوها حضور دارند.
وی در ادامه افزود: تیراندازی یک رشته پر هزینه است و برای تامین مایحتاج مورد نیاز تمرینات، این هزینهها بعضا بالاتر هم هست. در نظر داشتیم ضمن اعزام تیمی مقتدر به مسابقات مصر، از موضوع پشتوانه سازی نیز غافل نشویم و بتوانیم مستعدانی که میتوانند روزی به عنوان چهرههای موفق در این رشته معرفی شوند را هم به مسابقات اعزام کنیم که این موضوع میتواند یک اتفاق کم نظیر تلقی شود.
رئیس سازمان تیمهای ملی فدراسیون تیراندازی در خصوص آخرین وضعیت اعزام تیمهای ملی تفنگ و تپانچه به هانوفر آلمان عنوان کرد: هزینههای این اعزام به جهت تامین تجهیزات مورد نیاز حدود چهار و نیم میلیارد تومان برآورد شد. قرار بود این اعزام قبل از مسابقات مصر انجام شود و از آنجا که مسابقات جهانی در کمتر از دو ماه دیگر برگزار میشود هزینه اعزام به مصر هم زیاد خواهد بود. از طرفی در خصوص محدودیتهای مالی موجود در جهت تهیه اقلام مورد نیاز با وزارت دفاع و مراجع ذیصلاح جلسات خوبی برگزار شد و تفاهمهایی انجام شد تا کمبودها را در حد مقدور مرتفع شود .
وی افزود: اقدامات لازم جهت دریافت روادید از کشور آلمان از مدتها قبل آغاز شده بود و با مبادی مربوطه که یکی از آنها فدراسیون تیراندازی کشور آلمان است همکاری خوبی انجام شد اما به دلیل بحث منابع مالی اعزام لغو شد.
رسولی در ادامه به برنامههای پیشروی فدراسیون اشاره کرد و گفت: فدراسیون تیراندازی به عنوان یک فدراسیون المپیکی برنامههای بسیار مهمی در سال جاری و سال آینده دارد که از آن جمله میتوان به حضور در مسابقات آسیایی و جهانی که سهمیه المپیک 2024 در آن توزیع میشود، اشاره کرد. برای این منظور نیاز است دستگاههای مرتبط با فدراسیون از جمله وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و همچنین مجلس شورای اسلامی از تیراندازی حمایت کنند. به گواه آمار منتشر شده از سوی کمیته ملی المپیک، فدراسیون تیراندازی در جمع 5 فدراسیون مدالآور در المپیک قرار دارد و باید حمایت ویژه انجام شود.
رسولی گفت: انتظار می رود مجلس شورای اسلامی نسبت به تخصیص بودجه تبصره 14 یک بازنگری داشته باشد و از این فدراسیون ملی و مذهبی به صورت ویژه حمایت کند. ضرورت داشت مجلس شورای اسلامی در ارزیابیهای خود در مورد رشتههای المپیکی و غیرالمپیکی دقیقتر عملتر میکرد تا سهم فدراسیون تیراندازی که مدال طلای المپیک توکیو را کسب کرده است، از این تخصیص بودجه صفر نباشد. انشالله تیراندازی در سالهای آینده هم مانند گذشته و المپیک توکیو برای کشور افتخارآفرینی کند.
رئیس سازمان تیمهای ملی فدراسیون تیراندازی تاکید کرد: از ابتدای سال جاری 4 اعزام را انجام دادیم که ماحصل آن کسب 6 مدال بوده است که مدال بیرانوند، ورزشکار نوجوان ما در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در تراپ یکی از این مدالهای ارزشمند بود. بعد از فوتبال، کشتی، والیبال و هندبال از جمله فدراسیونهایی بودیم که بیشترین اعزام و هزینه را داشتیم. تیراندازی یک رشته تجهیزات محور است و عمدتا اقلام مصرفی ما خارجی و مستلزم پرداخت هزینههای بسیار زیاد ارزی است و برای تامین هزینهها نیازمند مساعدتهای لازم هستیم.
انتهای پیام /