پنج‌شنبه 2 مرداد 1404

چگونه فرزند سردار رشید در کلاس درس و بحث آملی لاریجانی ناشناخته بود

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
چگونه فرزند سردار رشید در کلاس درس و بحث آملی لاریجانی ناشناخته بود

صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با خانواده شهید غلامعلی رشید، گفت: شهید امین‌عباس رشید، فرزند این شهید بزرگوار مدتی در درس بنده شرکت می‌کرد و بسیار محجوب و متین بود، تا مدت‌ها ایشان را نمی‌شناختم، چرا که از معرفی خود امتناع می‌کرد و این خود نشان از ادب و تواضع خانوادگی او دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در منزل شهید سپهبد غلامعلی رشید، با خانواده وی دیدار و ابراز همدردی کرد.

بنا بر روایت ایسنا، صادق آملی لاریجانی در این دیدار در توصیف شخصیت شهید سپهبد رشید، گفت: شهید رشید از مردان شجاع، منصف و اثرگذار در نیروهای مسلح و در صحنه‌های حساس کشور بودند. چنین انسانهایی، ذخایر امنیت و شرافت ملت‌اند.

وی افزود: شهدا، خورشیدهای تابانی برای خانواده. های خود و ملت ایران هستند. مقام «عند ربهم یرزقون» مقامی بس شگرف است که درک آن برای ما ممکن نیست. رزق شهدا، رزق عنداللهی است؛ نوری است که از مبدا ربوبی به آنان افاضه می‌شود.

آملی لاریجانی تاکید کرد: ما باید در قیامت از شهدا طلب شفاعت کنیم. این بزرگواران، با احاطه روحانی و نوری خود، ناظر بر احوال ما هستند و از جایگاهی برخوردارند که همگان به آن غبطه می‌خورند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگرچه فراق این عزیزان برای ما سخت و جانکاه است، اما یقین داریم که آنان در جوار رحمت الهی متنعم‌اند و اجر عظیمشان نزد خداوند محفوظ است.

وی، اظهار کرد: شهید امین‌عباس رشید، فرزند این شهید بزرگوار مدتی در درس بنده شرکت می‌کرد و بسیار محجوب و متین بود، تا مدت‌ها ایشان را نمی‌شناختم، چرا که از معرفی خود امتناع می‌کرد و این خود نشان از ادب و تواضع خانوادگی او دارد.

29221

کد خبر 2093426