شنبه 7 تیر 1404

کارترون تیم جدیدش را انتخاب کرد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
کارترون تیم جدیدش را انتخاب کرد

سرمربی فرانسوی سابق سپاهان که با این تیم قطع همکاری کرد بار دیگر هدایت ام‌صلال قطر را به عهده گرفت.

به گزارش مشرق، پاتریس کارترون فصل قبل هدایت سپاهان را بر عهده داشت و توانست با این تیم نتایج بسیار خوبی را کسب کند و قهرمانی در سوپرجام را نیز با زردپوشان به دست آورد.

پیش‌بینی می‌شد کارترون در سپاهان باقی بماند اما او هواداران تیم اصفهانی را غافلگیر کرد و تصمیم گرفت که قراردادش را با این تیم فسخ کند تا محرم نویدکیا جایگزین او شود.

به نقل از سایت kolelkoora این سرمربی فرانسوی با باشگاه ام‌صلال قطر به توافق نهایی رسید و به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شد.

این دومین بار است که این سرمربی فرانسوی هدایت ام‌صلال را بر عهده می‌گیرد. او پیش از این قبل از اینکه هدایت سپاهان را بپذیرد سرمربی ام‌صلال بود و با فسخ قراردادش با این تیم قطری راهی سپاهان شد و جالب اینکه این بار بعد از فسخ قرارداد با سپاهان دوباره سرمربی ام‌صلال شد.