کارمند فاسد دفتر زاکانی در شهرداری دستگیر شد
جزئیات دستگیری عضو دفتر علیرضا زاکانی، شهردار تهران اعلام شد.
عضو شورای شهر تهران گفت: به تازگی متوجه شدم که یکی از اعضای دفتر شهردار تهران به دلیل اتهامات مالی بازداشت شده است.
مهدی عباسی، عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و چهل و چهارمین جلسه شورای شهر تهران و با بیان بر اینکه در مبارزه با فساد نباید هیچگونه تبعیضی دیده شود، گفت: بنابر بیانات مقام معظم رهبری، کسی که آلوده به فساد باشد، قادر نخواهد بود که با فساد مقابله کند.
او ادامه داد: قرار بود پیش از عید موضوعاتی از اتفاقات شهرداری مطرح کنم دو شب پیش متوجه شدم که یکی از اعضای دفتر شهردار تهران به دلیل اتهامات مالی بازداشت شده است.
عباسی با بیان اینکه عناصری در سال گذشته نیز در دفتر شهردار تهران بازداشت شدند، اظهار کرد: سوالاتی مطرح است که چه کسانی، این افراد را وارد شهرداری کرده و به آنها مسئولیت داده اند و این افراد با چه کسانی روابط مالی دارند.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: افرادی هستند که از آنها اخاذی شده و مورد ظلم قرار گرفتند؛ اگر صلاح دیده میدانند، آمادگی دارند در صحن شورا حاضر شوند و باید این اتفاقات رمزگشایی شود خلاف واقع را پشت سر هم تکرار کردن شاید افکار عمومی را قانع کند اما برای بنده باور کردنی نیست.
او افزود: اگر هر فردی احساس میکند مطالب من خلاف واقع بوده و شهرداری طیب و طاهر است، جلسات آینده شورا وجود دارد و بنده با مستندات حضور خواهم یافت.
منبع: مهر هم اکنون دیگران می خوانند-
حال مجری اخراجی صداوسیما وخیم شد + عکس
-
اطلاعات مهم درباره ماجرای جنجالی زلزله بزرگ در ایران | رئیس بخش زلزله وزارت راه و شهرسازی توضیح داد
-
دستگیری 2 مرد با لباس زنانه در مشهد | ماجرا چه بود؟
-
حمله مرد قمهکش به دانشجویان دختر دانشگاه سوره در کوچه کامیاران تهران + فیلم
-
ماجرای جنجالی و ترسناک قاتلهای سریالی و حرفهای در شهرهای مختلف ایران چیست؟
-
دختر رئیسی درباره دیوارکشی در مترو و خیابان بین زن و مرد چه گفته بود؟
-
خواننده مشهور ایرانی به سرطان مهلک مبتلا شد + زندگینامه