کارگران سربازان جبهه جنگ اقتصادی هستند

کرمانشاه - ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به نقش مهم کارگران در رسیدن به جهش تولید، گفت: کارگران سربازان پرتلاش و فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند.
به گزارش ایرنا، «بهزاد باباخانی» روز یکشنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در بازدید از کارخانه ایران خودرو صحنه با تبریک و گرامیداشت این روز، افزود: بخش تولید در شرایط تحریمهای ظالمانه و بحران کرونا با همت مضاعف کارگران دلسوز و زحمتکش سرپا است.
وی همچنین کارگران را بازوان توانمند اقتصاد کشور نامید و گفت: توجه مقام معظم رهبری به تولید، نشان از اهمیت تلاش مضاعف برای خنثی کردن توطئههای دشمنان دارد.
او تصریح کرد: کارگران همواره در راستای خنثی کردن توطئه های دشمن در جنگ اقتصادی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای تولید به صورت جهادی نقش آفرینی کرده اند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کارگران برای رونق و جهش تولید از خودگذشتگی و ایثار کردند، گفت: نمونه بارز این تلاش و پشتکار غلبه شرکت ایران خودرو بر شرایط سخت و جهش 65 درصدی تولید در سال 99 بود که گامی مهم در توسعه این شرکت است.
وی اظهار داشت: این شرکت با برنامه ریزی مناسب، جهش واقعی را به منصه ظهور رساند و توانست با افزودن بر تعداد پرسنل، میزان تولید خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و حتی صادرات کند.
باباخانی روند فعالیت شرکت ایران خودرو را مصداق تحقق واقعی جهش تولید و تلاش برای تحقق شعار سال دانست و از فعالان در این شرکت تقدیر کرد.
پروژه ایران خودرو صحنه از سال 94 کلید خورد و در سال 96 با ظرفیت تولید 120 دستگاه خودرو به بهره برداری رسید. هم اکنون 400 نیروی کار در این شرکت تولیدی مشغول به کار هستند و تولید خانواده پارس شامل تییو5، اتوماتیک و پارس سال ایران خودرو را برعهده دارد.
کارخانه ایران خودرو کرمانشاه سوم مرداد 96 با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت و مسوولان محلی در نزدیکی شهر صحنه افتتاح شد.
شهرستان صحنه با 77 هزار نفر جمعیت در 55 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*