پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

کاهش قیمت لیر ترک در بازار آزاد تهران

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
کاهش قیمت لیر ترک در بازار آزاد تهران

تابستان امسال هر دلار آمریکا 8/2 لیر بود. در بازار ایران هم قیمت هر لیر حتی به 3300 تومان هم رسیده بود!

امروز هر لیر ترک، با کاهشی اندک نسبت به روز گذشته، وارد کانال 2100 تومان شد.

به گزارش عصرایران؛ هر دلار آمریکا امروز در شهر استانبول، به 14.6 لیر هم رسید. لیر ترکیه همچنان روند کاهشی را که از سه ماه گذشته آغاز شده، ادامه می دهد.

تابستان امسال هر دلار آمریکا 8.2 لیر بود. در بازار ایران هم قیمت هر لیر حتی به 3300 تومان هم رسیده بود!

بسیاری از فعالان بازار ترکیه پیش، بینی می کردند که قیمت دلار تا ژانویه به 10 لیر برسد ولی در عمل، دو ماه مانده به ژانویه این رکورد ثبت شد و اکنون در یک قدمی دلار 15 لیری هستیم.

بیشتر بخوانید: محاکمه 2 روزنامه نگار ترکیه به خاطر پیش بینی دلار 10 لیری سقوط لیر ترکیه / افزایش فقر در شمال سوریه (عکس) اعتصاب سراسری 3 روزه کادر درمان ترکیه در بحبوحه بحران ارزی لینک کوتاه: asriran.com/003QcD