کتابخانههای آستان قدس رضوی بازگشایی شد
مشهد - ایرنا - معاون کتابخانههای سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: کتابخانههای این نهاد بعد از تعطیلی یکماهه به دنبال دومین دوره اوج کرونا، ارائه خدمات حضوری خود را با رعایت دستورالعملهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هماهنگی با ستاد ملی مبارزه با کرونا از سر گرفتند.
آستان قدس رضوی روز یکشنبه به نقل از حسین خسروی گزارش داد: کتابخانه های آستان قدس رضوی در استان خراسان رضوی که به علت وضعیت قرمز کرونایی از 15 مردادماه با ابلاغ معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و همچنین ستاد پیشگیری و مقابله با بحران کرونای آستان قدس رضوی تعطیل اعلام شده بود از امروز یکشنبه فعالیت حضوری خود را آغاز کردند.
وی ادامه داد: کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی در بخشهای تالار محققان، امانت و کتابخانه تخصصی اهلالبیت (ع) از ساعت هفت و 30 دقیقه صبح تا 19 شب و در سایر بخشها تا ساعت 13 به ارائه خدمات به مراجعان میپردازد.
معاون سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: کتابخانههای وابسته به آستان قدس رضوی در مشهد نیز از ساعت هفت و 30 دقیقه صبح تا 19 شب و کتابخانههای وابسته در سایر شهرستانهای استان تا ساعت 13 خدمات ارایه میدهند که در صورت استقبال و درخواست مراجعان شهرستانها، این ساعت قابل افزایش است.
خسروی با اشاره بر الزامی بودن رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش برای مراجعه کنندگان، بر عدم همراه داشتن لوازمی چون کتاب شخصی، تبلت، لپ تاپ، کیف و کوله پشتی در فضای کتابخانه تاکید کرد.
وی سالمندان و افراد مبتلابه بیماریهای زمینهای را از حضور در فضای کتابخانه منع کرد و پیشنهاد داد: این افراد از طریق درگاه کتابخانه دیجیتال آستان قدس به آدرس digital.aqr.ir از خدمات بهرهمند شوند.
معاون سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی همچنین از تعطیلی کارگاههای آموزشی، نشستها و فعالیتهای عمومی حضوری در کتابخانههای آستان قدس رضوی تا اطلاع ثانوی خبر داد و افزود: این برنامهها تا حد امکان بهصورت مجازی برگزار میشود.
خسروی افزود: بهمنظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و حفظ سلامتی اعضا، همه منابع مطالعاتی برگشتی حداقل به مدت یک هفته قرنطینه و از امانت مجدد آنها به دیگران جلوگیری میشود.
سازمان کتابخانه های آستان قدس رضوی شامل کتابخانه مرکزی و 10 کتابخانه تخصصی در حرم مطهر رضوی و 51 کتابخانه دیگر در سطح کشور است و بیش از 30 میلیون منبع مطالعاتی دارد.
*س_برچسبها_س*