سه‌شنبه 7 اسفند 1403

کتاب دایره‌المعارف شهدای استان اردبیل منتشر می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کتاب دایره‌المعارف شهدای استان اردبیل منتشر می‌شود

اردبیل - ایرنا - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل از چاپ و نشر کتاب دایره‌المعارف شهدای این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی واحد روز پنجشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مشگین‌شهر، هدف از چاپ این اثر را زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و انتقال ارزش‌های دوران دفاع مقدس به نسل حاضر ذکر کرد.

وی اضافه کرد: همزمان با انتشار دایره‌المعارف شهدای استان کتاب زندگینامه بیش از 700 شهید مشگین‌شهری نیز تا پایان سال جاری چاپ و نشر می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تاکنون 74 شهید گمنام در 33 نقطه استان خاکسپاری شده است، افزود: در چند سال گذشته برای 17 گلزار شهید گمنام مدفون در مناطق مختلف استان یادمان ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نیز عملیات احداث 10 یادمان دیگر در حال اجرا می‌باشد.

فرماندار مشگین‌شهر نیز در این جلسه گفت: تاکنون بیش از 70 گلزار شهدای جنگ تحمیلی در روستاهای این شهرستان ساماندهی نشده است.

اکبر صمدی از اختصاص 15 میلیارد ریال برای ایجاد یادمان شهدای گمنام در شهرهای رضی، لاهرود و مرادلو خبر داد.

محمود عباس‌زاده، نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی هم با تبیین نقش شهدا در شکل‌گیری و بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی خواستار تسریع در ساماندهی گلزار شهدای گمنام و سایر شهدای منطقه شد.

استان اردبیل با تقدیم سه هزار و 400 شهید از مجموع 220 هزار شهید دوران دفاع مقدس و حدود 10 هزار جانباز جزو سه استان برتر در کشور است که بیشترین شهدا را تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.

استان اردبیل 9 شهید مدافع حرم دارد.

*س_برچسب‌ها_س*