کردستان در خدماترسانی به زائرین اربعین به یک برند تبدیل شده است / تردد بیش از 52 هزار زائر اربعین از مرز باشماق
رمضانی با اشاره به تردد 52 هزار و 220 نفر زائر اربعین حسینی از مرز باشماق مریوان، گفت: کردستان با وجود تجربه اول اعزام زائران, اما در خدماترسانی به زایرین اربعین به یک برند تبدیل شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، مهدی رمضانی ظهر امروز در مراسم تجلیل از دستگاههای فعال در میزبانی و اعزام زائران اربعین حسینی که در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد اظهار کرد: با تصمیم هیات دولت امسال کردستان هم در زمره استانهای هدف اعزام زائران قرار گرفت.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان تصریح کرد: مرز باشماق یک مرز ترانزیتی است و برنامه ریزی برای خروج بیش از 20 هزار زایر از این مرز با توجه به اینکه زیرساختهای لازم در این مورد در این مرز اماده نبود کار بزرگی بود.
وی گفت: 52 هزار و 220 نفر از زائرین اربعین حسینی از مرز باشماق تردد کردند و مزیت مهم این کار این بود که ضمن حفظ فعالیت تبادل کالا بهترین خدمات رسانی به زائرین ارائه شد.
رمضانی با بیان اینکه اربعین امسال و خدماترسانی مطلوب به زائرین برند بسیار خوبی را برای استان ثبت کرد گفت: این افتخار برای استان کردستان نتیجه تلاش و همراهی و هماهنگی جدی دستگاهها است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان تصریح کرد: برخی از دستگاههای مرتبط و غیرمرتبط اقدامات ارزشند و ویژهای داشتند که واقعا قابل تقدیر است.
وی نحوه برخورد و مهمان نوازی مردم مریوان را شایسته تقدیر خواند و گفت: از علمای اهل سنت بابت استقبال از زایرین و همچنین سایر عنایتهای ویزه تقدیر میکنیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: 49 موکب در استان تدارک دیده شده بود که 18 موکب ان در مریوان مستقر و بهترین خدمات رسانی را داشتند.
وی به فعالسازی 20 نقطه برای اسکان زایرین اربعین حسینی تقدیر کرد و افزود: اگر کمک. های سپاه نبود این عملکرد بسیار موفق در خدمات رسانی به زایرین اربعین حسینی کسب نمیشد.
وی تصریح کرد: در طول برگزاری مراسم و برنامه. های استقبال و اعزام زایرین اربعین حسینی تنها یک مورد تصادف داشتیم که ان هم با کمترین خسارت همراه بود.
رمضانی اضافه کرد: در حوزه اقدامات فرهنگی خدمات و اقدامات بسیار خوبی انجام گرفته و شاهد رضایتنمدی زایرین در حد قابل قبولی بودیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان احصای نقاط ضعف و قوت در میزبانی از زایرین اربعین را ضروری خواند و گفت: نقاط ضعف را باید با برنامه ریزی درست و مناسب رفع و در مسیر تقویت نقاط قوت تلاش کنیم.
وی اضافه کرد: در آن طرف مرز هم با همکاری بسیار خوب و همچنین با حمایتهای تکیه کسنزانی خدمات رسانی خوبی به زایرین صورت گرفت.
رمضانی تلاش شهرداریهای استان در این خصوص را قابل توجه دانست و گفت: در سال اینده باید با برنامه ریزی دقیقتر مشارکت مردمی را در موکبداری و حتی اسکان زایرین داشته باشیم.
انتهای پیام /