کسری بودجه رژیم صهیونیستی به 4.5 میلیارد دلار افزایش یافت
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در نوامبر گذشته کسری بودجه 16.6 میلیارد شکلی (4.5 میلیارد دلار) را به ثبت رساند که این جهش در هزینه های اشغالگران ناشی از تامین مالی تجاوز نظامی آنها علیه نوار غزه است.
این وزارتخانه گفت که کسری بودجه رژیم صهیونیستی طی 12 ماه گذشته از 2.6 درصد تولید ناخالص داخلی در ماه اکتبر به 3.4 درصد در نوامبر افزایش یافته است.
یک مقام وزارت دارایی رژیم صهیونیستی گفته است که کسری بودجه تا پایان سال 2023 به حدود چهار درصد از تولید ناخالص داخلی خواهد رسید.
بنا به اعلام وزارت دارایی رژیم صهیونیستی درآمدهای اسرائیل در ماه گذشته 15.6 درصد کاهش یافته است که بخشی از آن به دلیل به تعویق افتادن پرداخت مالیات ها از سوی ساکنان سرزمین های اشغالی در نتیجه جنگ غزه است
ماه گذشته، وزارت دارایی رژیم صهیونیستی گزارش داد که هزینه جنگ در نوار غزه در سه هفته اول 30 میلیارد شکل (7.5 میلیارد دلار) برای بودجه عمومی این رژیم هزینه داشته است و این شامل خسارت به منافع تجاری کوچک و بزرگ و و زیان های مستقیم و غیرمستقیمی است که فعالیت اقتصادی رژیم صهیونیستی در نتیجه عملیات طوفان الاقصی و جنگ غزه متحمل شده است.
یوگیف گردوس، رئیس بخش بودجه وزارت دارایی رژیم صهیونیستی، در آن زمان فاش کرد که جنگ غزه در روز حدود یک میلیارد شکل (250 میلیون دلار) هزینه دارد و با ادامه جنگ، کل هزینه ها افزایش می یابد.
وزارت دارایی رژیم صهیونیستی تخمین زده که خسارت وارده از جنگ به تولید ناخالص داخلی این رژیم به حدود 10 میلیارد شکل د (2.5 میلیارد دلار) می رسد، به این معنی که رشد در اسرائیل تا پایان سال به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
گردوس گفت که هزینههای جنگ کنونی غزه در مقایسه با دوره های قبلی جنگ بسیار زیاد است و ما باید مسئولانه عمل کنیم. به نظر می رسد که جنگ برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت و ما نمیخواهیم ضربه مالی و اقتصادی را نیز متحمل شویم.
پایان پیام /