کشف حجاب
کشف حجاب
سخنگوی قوه قضاییه از تشکیل بیش از 2 هزار و 200 پرونده قضایی با موضوع «کشف حجاب» در طی 4 ماه خبر داد. مسعود ستایشی در نشست خبری روز سهشنبه 10 مرداد خود این مطلب را اعلام کرد.
دیدهبان ایران نوشت: سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس درخصوص هدف دولت از گرفتن جریمههای نقدی در لایحه حجاب و عفاف به دیدهبان ایران گفت: جریمههایی که در این لایحه در نظر گرفته شده است این شائبه را ایجاد میکند که دولت میخواهد کسری بودجه خودش را به روشهای اینچنینی جبران کند. به باور من وضعیت کنونی زیبنده نظام اسلامی نیست اما این روشها و راهکارها نه تنها منجر به حل مسئله نمیشود...
فارس نوشت: جمعی از بانوان نطنزی در اعتراض به ضرب و شتم بانوی آمربهمعروف و هنجارشکنیهای علنی در حوزه عفاف و حجاب مقابل گلزار شهدای گمنام این شهرتجمع کردند.
سینما «ماندانا» بخاطر بی حجابی از 45 روز پیش پلمپ است
ایلنا نوشت: دادگستری کل استان قزوین در اطلاعیهای اعلام کرد پیرو بند 15 مصوبات ستاد عفاف و حجاب تصاویر کشف حجاب 123 نفر توسط سیستمهای هوشمند و گزارشات مردمی در سطح معابر عمومی استان قزوین ثبت شده است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: از مجموع پروندههای حجاب و عفاف 825 فقره منجر به محکومیت و 344 فقره منع تعقیب و برای 167 نفر از متهمین برائت صادر شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه گفت: اشخاصی که مبادرت به کشف حجاب (برداشتن روسری) کردهاند مطابق ماده 638 قانون مجازات اسلامی مستقیماً به دادگاه معرفی و برای بار اول محکوم به پرداخت جزای نقدی معادل 15 میلیون ریال میشوند و برای بار دوم علاوه بر جزای نقدی به مجازاتهای تکمیلی نیز محکوم میشوند. متهمینی که چهره باشند و یا شهرتی داشته و به اصطلاح...
زهره سادات لاجوردی دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی لایحه حجاب و عفاف گفت: لایحه دولت در خصوص حجاب و عفاف فقط 15 ماده داشت و فقط جرم انگاری داشت و بازدارنده هم نبود. به همین دلیل تغییراتی اساسی در لایحه ایجاد کردیم و به 70 ماده رسید.
زهره سادات لاجوردی دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی لایحه حجاب و عفاف گفت: لایحه دولت در خصوص حجاب و عفاف فقط 15 ماده داشت و فقط جرم انگاری داشت و بازدارنده هم نبود. به همین دلیل تغییراتی اساسی در لایحه ایجاد کردیم و به 70 ماده رسید.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
مهر نوشت: لاجوردی، دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: تقریباً با 80 درصد لایحه موافق هستیم. اما انتقاد من به این لایحه این است که 10 ماه سکوت کامل در مقابل بی حجابی داشتهایم و اگر به یکباره بخواهیم تمام جرایم این لایحه را به قوه قضائیه ارسال کنیم حجم پروندهها افزایش مییابد، برای حل این مشکل پیشنهاد دادهایم که در ابتدا فراجا با این مسائل برخورد کند نه قوه قضائیه.
ایسنا نوشت: سخنگوی قوه قضاییه گفت: در خصوص پروندههای کشف حجاب گفت: در خصوص حجاب و عفاف بر اساس مقررات فعلی با رعایت مقررات ماده 4 قانون کاهش مجازات حبس، مقررات اعمال میشود. مهمترین بند آن این است که تمام آحاد جامعه این مطلب را مورد توجه قرار دهند و توصیه به خیر و رعایت موازین شرعی و مقررات قانونی کنیم. این جرم مستقیم در دادگاه در مجتمع ارشاد رسیدگی میشود و جرم درجه هشت محسوب میشود.
مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران در پی انتشار تصویر کشف حجاب برخی کارکنان طاقچه با این پلتفرم قطع همکاری کرد.
روزنامه کیهان نوشت: اخیرا انتشار تصاویری از کشف حجاب کارمندان برخی کسب و کارهای آنلاین با واکنشهای وسیعی مواجه شد. دستگاههای متولی برخوردهای قانونی را آغاز کردند، شماری از مجموعههای مرتبط با یکی از این کسب و کارها طی نامههایی، همکاری خود را قطع کردند، مردم و فعالان فضای مجازی نیز واکنشهای اعتراضی بسیاری داشتند.
معاون اول دولت روحانی گفت: حیات تولید را با پلمب کردن آنها بهخطر نیندازید و ذینفعان متعدد را عصبانیتر نکنید.