چهارشنبه 17 بهمن 1403

کشف 140 هزار لیتر الکل توسط تعزیرات شهرستانهای تهران

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کشف 140 هزار لیتر الکل توسط تعزیرات شهرستانهای تهران

شهرری - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران گفت: طی یک ماهه گذشته بیش از 140 هزار لیتر الکل با شیوع ویروس کرونا در کشور توسط این اداره کل کشف و ضبط شده‌است.

احمد جعفری نسب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مقادیر قابل توجهی الکل و تجهیزات بهداشتی در شهرستان های استان تهران طی یک ماهه اخیر با شیوع ویروس کرونا در چند مرحله کشف و ضبط شده است.

وی ادامه داد: تعدادیک میلیون 21 هزار ماسک و بیش از 42 میلیون و 536 هزار جفت دستکش، 116 هزار پد الکی، 62 هزار لیتر آب اکسیژینه، بیش از 29 هزار لیتر محلول ضد عفونی با شیوع ویروس کرونا تا کنون کشف وضبط شد. این مسئول خاطرنشان کرد: این کشفیات با همکاری تیم های بازرسی دانشگاه علوم پزشکی اداره صمت شهرستان ری، اداره اصناف، پلیس امنیت اقتصادی اداره کل اطلاعات جنوب تهران سازمان اطلاعات سپاه سیدالشهدا (ع) و اداره کل تعزیرات حکومتی شهرستان ری انجام شده است و تجهیزات بهداشتی کشف شده تحویل وزارت بهداشت شده است. جعفری نسب اضافه کرد: اداره کل تعزیرات حکومتی شهرستان های استان تهران مستقر در شهرری جهت مبارزه با قاچاق کالا بهداشتی و کنترل بازار روزانه پنج تیم بازرسی به انبارها و مراکز تولیدی اختصاص داده است که به صورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسی می‌کنند. شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب پایتخت واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*