کشف 200 فقره کلاهبرداری مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه
![کشف 200 فقره کلاهبرداری مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1401/5/28/1439260_473.jpg)
کارآگاهان پس از دریافت این اطلاعات مهم، با کسب مجوزهای لازم قضائی راهی مخفیگاه متهم شدند و در یک عملیات منسجم وی را دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری کلاهبردار حرفهای که از 200 دانشجو با ترفند مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه 200 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
به گزارش ایلنا، سرهنگ کارآگاه «علی ولیپور گودرزی» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: با وقوع کلاهبرداریهای متعدد از دانشجویان در پایتخت، موضوع رسیدگی به پرونده در دستور کار تیمی از کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: بنابر حساسیت موضوع کارآگاهان وارد عمل شدند و با تحقیقات ابتدایی پی بردند، مرد جوانی با تبلیغات گسترده در شبکههای مجازی به عنوان مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه از 200 دانشجو مبلغ فراوانی دریافت کرده و دست به کلاهبرداری زدهاست.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در گام نخست، کارآگاهان اداره سیزدهم با رصدهای اطلاعاتی و اقدامات شبانه روزی مخفیگاه متهم را در غرب تهران شناسایی کردند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ عنوان کرد: کارآگاهان پس از دریافت این اطلاعات مهم، با کسب مجوزهای لازم قضائی راهی مخفیگاه متهم شدند و در یک عملیات منسجم وی را دستگیر کردند.
سرهنگ کارآگاه ولیپور گودرزی افزود: متهم پس از انتقال به اداره سیزدهم پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم خود اعتراف و با دستور قضائی متهم برای کشف جرائم احتمالی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار دارد و تحقیقات تکمیلی همچنان ادامه دارد.
تماشاخانهبحران آب در شهرکرد؛ بلندترین زنگ خطری که به صدا درآمده / چرا مدیران صدای تنش آبی را نمیشنوند (فیلم)
ببینید | نخست وزیر استان انتاریوی کانادا یک زنبور را قورت داد / آن هم در یک برنامه زنده خبری
فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام![کشف 200 فقره کلاهبرداری مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه 2](https://www.asriran.com/client/themes/fa/main/img/v1.png)
![کشف 200 فقره کلاهبرداری مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه 3](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1401/5/28/1439248_823.jpg)
![کشف 200 فقره کلاهبرداری مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه 4](https://www.asriran.com/client/themes/fa/main/img/v2.png)
![کشف 200 فقره کلاهبرداری مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه 5](https://www.asriran.com/client/themes/fa/main/img/v3.png)