دوشنبه 5 آذر 1403

کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برگزار شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برگزار شد

به گزارش گروه دانشگپاه خبرگزاری دانشجو، مسعود شفیعی؛ رئیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و دبیر دائمی کنگره سه جانبه در بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی بصورت حضوری توسط جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت ودانشگاه با همکاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار شد گفت: با گذشت بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی و ورود به گام دوم انقلاب،...

به گزارش گروه دانشگپاه خبرگزاری دانشجو، مسعود شفیعی؛ رئیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و دبیر دائمی کنگره سه جانبه در بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی بصورت حضوری توسط جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت ودانشگاه با همکاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار شد گفت: با گذشت بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی و ورود به گام دوم انقلاب، ضرورت توجه به نقش سازنده دانشگاه، صنعت و دولت برای توسعه ملی بیش از پیش دیده می‌شود.

وی افزود: شکل گیری، بکارگیری و گسترش ظرفیت‌های ملی نیازمند توجه ویژه به نقش اساسی و محوری این همکاری برای توسعه کمی و کیفی بوده، توجه به جایگاه علم و تلاش برای رساندن ایده به ثروت برای آبادانی ایران اسلامی فرصت آفرین است.

وی گفت: بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی در آغاز ورود به سال 1402، بهانه خوبی برای نگاه به راه طی شده و مستمر این کنگره در طول سالیان گذشته می‌باشد تا برای ساختن جامعهء آینده در افقی وسیع‌تر به این موضوع پرداخته شده، برنامه ریزی برای تاثیرگذاری و حضور موثر اشخاص و نهاد‌ها در پیشرفت این سرزمین یادآوری شود.

شفیعی گفت: بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی فراتر از ظرفیت‌های سرزمینی، قشر عظیمی از نخبگان متعهد و متخصص را به عنوان موتور محرک این اکو سیستم می‌بیند، که می‌توانند موجبات پیشبرد توسعه ملی را فراهم کنند.

وی افزود: این نخبگان می‌توانند با شکل دهی و تقویت همکاری سازنده دولت، دانشگاه و صنعت مبتنی بر اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی نظام، امکان پیاده سازی بسیاری از آرزو‌های مادی و معنوی مرتبط با پیشرفت ایران را فراهم کنند.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امیدواریم مراکز علمی و اجرایی به این نکته توجه کنند که علاوه بر نقش ویژه‌ی این همکاری در توسعه ملی، ارزیابی و پایش مستمر این تعاملات موجب شناخت صحیح توانمندی‌ها و فرصت‌ها و نیز دیدن سریع مشکلات و چالش‌ها می‌شود و راه را برای مشارکت در طراحی فرآیندی کارآمد و قابل اطمینان هموار می‌سازد.

وی گفت: امیدواریم راهکار‌های ارائه شده در این کنگره توسط صاحب نظران موثر واقع شده باشد.