کهگیلویه و بویراحمد کریدور شمال به جنوب می شود؟
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای به تشریح آخرین وضعیت توسعه راه در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و گفت: حدود 138 پروژه فعال راه روستایی وجود دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس موضوع راه با توجه به نقش و اهمیت آن در رشد و توسعه، همواره مورد توجه ویژه دولتها بوده و هست، زیرا که بهبود وضعیت راهها میتواند به نوعی تضمین کننده اقتصاد یک منطقه باشد چرا که این امر سبب تسریع حمل و نقل جادهای و کاهش مصرف سوخت گردیده و به لحاظ زیستمحیطی نیز دارای آثار و تبعات مثبتی خواهد بود.
بطور کلی از مهمترین شاخصهای توسعه یافتگی مناطق مختلف، ساخت مسیرهای ارتباطی از جمله جادههای اصلی و فرعی، خطوط ریلی، بزرگراه و آزادراههاست که تحقق آن به بهبود شاخصهای اقتصادی و تجاری منجر میشود. توجه به راه و توسعه آنها در کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر شرایط کوهستانی و همچنین کاهش تلفات، میتواند سبب تبدیل شدن کهگیلویه و بویراحمد به کریدور شمال به جنوب شود که آثار اقتصادی و اجتماعی آن نصیب این استان خواهد شد. در همین رابطه مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در گفت و گو با صبح زاگرس در خصوص آخرین وضعیت راه در محورهای اصلی و فرعی کهگیلویه و بویراحمد و همچنین راه های روستایی به پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی این اداره کل پرداخت و گفت: در هفته دولت 63 پروژه افتتاح و کلنگ زنی با مبلغ 33 هزار میلیارد ریال داشتیم. عابد محمدی گفت: از مجموعه پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی 39 پروژه با اعتبار 1505 میلیارد ریال افتتاح شد و 24 پروژه با مبلغ 2150 میلیارد ریال کلنگ زنی بود. وی با بیان اینکه حدود 60 کیلومتر راه روستایی در هفته دولت افتتاح شد و 140 کیلومتر راه اصلی و شریانی روکش آسفالت شد، گفت: روستاهای بالای 20 خانوار جامعه هدف است، اما در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل شرایط خاص زیر 20 خانوار آسفالت می شود، ادامه داد: حدود 4 هزار و 400 کیلومتر راه روستایی داریم که بالاتر از 2 هزار کیلومتر آسفالت شده است. این مسئول در پایان گفت: حدود 138 پروژه فعال راه روستایی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که انقلابی برای توجه به راه های روستایی در دولت سیزدهم محسوب می شود. انتهای پیام /