چهارشنبه 5 آذر 1404

کوروش احمدی: چین و روسیه حواسشان هست که عربستان را از دست ندهند / ما رابطه‌مان با شرق هم به جایی نمی‌رسد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
کوروش احمدی: چین و روسیه حواسشان هست که عربستان را از دست ندهند / ما رابطه‌مان با شرق هم به جایی نمی‌رسد

اقتصادنیوز: کوروش احمدی، دیپلمات سابق ایران در نیویورک درباره رابطه ایران با شرق گفت: چرا چین و روسیه جانب امارات را در قضیه جزایر سه‌گانه گرفتند؟ برای اینکه خیالشان راحت است و می‌دانند ایران هیچ گزینه دیگری ندارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، کوروش احمدی، دیپلمات سابق ایران در نیویورک درباره رابطه ایران با شرق گفت: ما رابطه‌مان با شرق هم به جایی نمی‌رسد.

وی افزود: چرا چین و روسیه جانب امارات را در قضیه جزایر سه‌گانه گرفتند؟ برای اینکه خیالشان راحت است و می‌دانند ایران هیچ گزینه دیگری ندارد.

احمدی گفت: چین و روسیه اما حواسشان هست که عربستان را از دست ندهند چون سعودی همزمان با غرب هم کار می کند؛ سال گذشته چین در عربستان 29 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری داشته اما در ایران اصلا سرمایه‌گذاری داشته؟

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید