گرانی اینترنت زارعپور را سوژه کرد + عکس
اقتصادنیوز: گرانی اینترنت از جمله موضوعات مهمی بوده است که روزنامه ها امروز به آن پرداخته اند و به عقیده بسیاری این گرانی با کیفیت نامطلوب اینترنت همخوانی ندارد. روزنامه سازندگی هم با انتشار کاریکاتوری به این موضوع واکنش نشان داد.
به گزارش اقتصادنیوز، موضوع گرانی اینترنت در هفته اخیر به یکی از موضوعات مهم و چالش برانگیر کشور بدل شده است، موضوعی که واکنش های متعددی را هم در پی داشته است.
در این بین بسیاری هم این افزایش قیمت را در تضاد با کیفیت نامطلوب و فیلترشده اینترنت می دانند و معتقدند این گرانی در حالی باید صورت بگیرد که شاهد ارتقای کیفیت اینترنت مطابق با استانداردهای روز جهان باشیم.
روزنامه سازندگی هم امروز با انتشار کاریکاتوری از عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این موضوع واکنش نشان داده است. در این کاریکاتور به افزایش 30 درصدی تعرفهها و همچنین کیفیت بد اینترنت در کشور با نگاه طنز اشاره شده است.
این روزنامه همچنین در مطلبی با تیتر «در مسیر صیانت» به جزییات این افزایش تعرفه پرداخته و آورده است: «اپراتورها در اظهارات خود تاکید کرده بودند که با وضع فعلی تعرفهها و هزینههای دلاری این صنعت احتمالاً به زودی حتی حفظ کیفیت فعلی اینترنت نیز برای این شرکتها دشوار شود و به ورشکستگی برسند. این اظهارات درحالی از سوی اپراتورها مطرح شده که کارشناسان این حوزه، ادعای نامساعد بودن وضعیت مالی اپراتورها به دلیل افزایش نیافتن تعرفههای خدمات اینترنتی را رد میکنند. آنها معتقدند که در چند سال اخیر و در چارچوب همان مصوبه سال 96 که از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعریف شده، شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی، بارها قیمت سرویسهای خود را افزایش دادهاند.»
خبر مرتبط گرانی اینترنت صدای همه را درآورد / آذریجهرمی: عامل افزایش قیمت فیلترینگ استاقتصادنیوز: افزایش تعرفه اینترنت در کشور اعتراضات بسیاری را به همراه داشته است، تا جایی که شورای رقابت هم به این موضوع ورود کرد.
10 دی 1402سازندگی در ادامه نوشته است: «انجمن تجارت الکترونیک تهران تیرماه سال جاری در گزارشی به این موضوع پرداخت و نوشت، کیفیت اینترنت در کشور در وضعیت «بحرانی» قرار دارد. بنابر گزارش این انجمن اینترنت پراختلال، محدود و کند است. بر همین اساس تاکید شده است: «در بین 100 کشور جهان با بیشترین تولید ناخالص ملی، ایران پس از میانمار دومین اینترنت پراختلال، پس از چین دومین اینترنت محدود در جهان و جزو 5 اینترنت کند جهان است».
همچنین بخوانید