یک‌شنبه 11 آذر 1403

گرایش 24درصدی دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد به رشته‌های فنی و حرفه ای و کاردانش

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
گرایش 24درصدی دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد به رشته‌های فنی و حرفه ای و کاردانش

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: گرایش دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش 24 درصد و نسبت به میانگین کشور بیش از 10 درصد کمتر است.

ایوب رضایی در نشست توسعه آموزش های فنی حرفه‌ای و کاردانش با مشارکت دستگاههای اجرایی وبخش خصوصی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده و هدایت تحصیلی و آگاهسازی دانش آموزان شرایط ویژه اشتغال به حرفه آموزی رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش در سال تحصیلی جدید با هدف رسیدن به 30 درصدگرایش به این رشته ها دنبال می شود.

وی اظهارکرد: دانش آموزان هنرستان با فراگیری مهارتها می توانند جذب بازار کار شوند که نقش مهمی در اشتغال و کاهش بیکاری جامعه دارد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مشارکت مؤثر و مفید دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی ظرفیت و فرصت ارزشمندی برای توسعه مهارتهای فنی و حرفه‌ای و کاردانش است.

هادی زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه باید سهم هنرجویان از کل دانش آموزان متوسطه در استان به 50 درصد افزایش پیدا کند که تحقق آن مستلزم هدایت تحصیلی و همراهی اولیا و دانش آموزان است.

وی افزود: هم اکنون 68 هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش در استان فعالیت و 6 هزار و 553 هنرجو در آنها تحصیل می کنند.

زارع پور تصریح کرد: در بین شهرستانها و مناطق باشت با 40 درصد و چاروسا با 32 درصد بیشترین درصد جذب هنرجو و عشایر با11درصد و دیشموک با 4درصد کمترین جذب هنرجو در فنی و حرفه ای و کاردانش را دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: فرهنگ سازی استیصال هدایت تحصیلی مؤثر از رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش - افزایش اعتبارات برای تجهیزات رشته ها بویژه بومی سازی رشته ها واجرای تفاهم نامه های بین دستگاهی از مهمترین عوامل افزایش توسعه این رشته هاست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، سید حشمت الله صمیمی دوست، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش مستلزم مشارکت دستگاه‌های اجرایی است.

وی افزود: توسعه و تجهیز هنرستان‌ها و به روزرسانی رشته‌های فنی و حرفه‌ای مبتنی بر بازارکار نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

صمیمی دوست عنوان کرد: دفتر همکاری‌های فنی و حرفه‌ای و شهرک‌های صنعتی راه اندازی و در کنار برخی کارخانه‌ها و به کمک بخش خصوصی هنرستان‌هایی راه اندازی و فضای آموزشی هنرستان کشاورزی مرتفع می‌شود.

انتهای پیام