گلایه «امیرمحمد زند» از وضعیت بازیگران سینما /«محمد کاسبی» از همکاری با ده نمکی میگوید
سومین روز از شهریور ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گلایه «امیرمحمد زند» از انتخاب بازیگران در سینما اشاره کرد.
خبرگزاری میزان - سومین روز از شهریور ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گلایه «امیرمحمد زند» از انتخاب بازیگران در سینما اشاره کرد.
سینما سراسر گروهکشی و باندبازی شده / دستمزدت را بخواهی دیگر سراغت نمیآیند
امیرمحمد زند در گفتوگو با خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر چندین کار به من پیشنهاد شده منتها هیچ کدام به قرارداد نرسیده است و احتمالا تا دو یا سه ماه آینده تکلیف حضورم در این آثار مشخص میشود.
وی با اشاره به مشکلات به وجود آمده در تولیدات به دلیل شیوع بیماری کرونا افزود: متاسفانه کرونا همه چیز را متوقف کرده است، تعداد پیشنهادات بسیار کم شده و طبیعتا بازیگران کمتر میتوانند در پروژهها حضور داشته باشند.
- بیشتر بخوانید:
- آخرین گفتوگوی امیرمحمد زند پیرامون سریال «ستایش 3» را اینجا بخوانید
وی در همین راستا ادامه داد: واقعیت امر این روزها به دلیل بیماری کرونا میترسم سر کار خاصی حاضر شوم، زیرا رعایت درست و دقیق پروتکلهای بهداشتی بسیار سخت است، از سویی وسواس کاری همیشگی من هم مزید بر علت شده تا فعلا کم کار باشم.
بازیگر سریال تلویزیونی «ستایش» درباره مسئله عدم دستمزد بازیگران اضافه کرد: پیشتر برای من این اتفاق بیشتر پیش میآمد از یک جایی به بعد ترجیح دادم یا گرفتن مدیر برنامه قراردادهایم را سفت و سخت ببندم، هم اکنون به محض پایان هفتاد درصد از پروژه دستمزدم را کامل میگیرم تا مشکلی ایجاد نشود.
وی در همین رابطه تاکید کرد: در هر صورت مشکل عدم درست پرداخت دستمزد بازیگران اتفاقی تازه نیست و همیشه وجود داشته است، واقعیت امر این اتفاق چندان قابل پیگیری نیست و بازیگر راه به جایی نمیبرد، از سویی شرایط به نحوی پیش میرود و روند اداری چنان سخت است که بازیگر ترجیح میدهد دنبال پولش نرود.
بازیگر سریال تلویزیونی «ایلدا» دریافت دستمزد عقب افتاده بازیگران اتفاقی دشوار خواند و اضافه کرد: متاسفانه شرایط به نحوی است که اگر یک بازیگر برای دریافت حقش شکایت کند اسمش بد در میرود، برای وی حاشیه سازی میکنند و بعدا کسی با او کار نمیکند.
وی در همین راستا ادامه داد: ترتیب کار به نحوی است که بعد از شکایت برای دریافت دستمزد، تهیهکنندگان دیگر به سمت آن بازیگر نمیروند، زیرا میگویند اگر دستمزدش را نگیرد شکایت میکند به همین دلیل اکثر بازیگران از حقشان میگذرند. در این مسیر همه زیر آب آن بازیگر را میزنند و بازیگر میداند اگر به دنبال حقش برود ممکن است مدتها بیکار بماند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
آنچه در روز چهارم ماه محرم بر کاروان «امام حسین (ع)» گذشت
محمد علیپور در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون وقایع روز چهارم ماه محرم سال 61 هجری قمری گفت: در روز چهارم محرم تلاشهای «امام حسین (ع)» برای هدایت لشکر عمر بن سعد به نتیجه نرسید.
وی در همین راستا ادامه داد: عبیدالله نیز برای اینکه بتواند مردم شهر کوفه را بیش از گذشته از حکومت بترساند و آنها را از نزدیک شدن به «امام حسین (ع)» باز دارد در حرکتی مزدورانه خود را شبیه «امام حسین (ع)» ساخت و لباسی همانند ایشان بر تن کرد و از دروازه شهر کوفه وارد شد برخی از مردم که با این حرکت فریبکارانه غافلگیر شده بودند به استقبال عبیدالله بن زیاد رفتند هرچند و پس از طی مسافتی نقاب از چهره واقعیاش برداشت، اما در اینجا هدف ترساندن و تهدید غیر مستقیم مردم بود که البته موفق شد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
علیپور در همین راستا بیان کرد: عبیدالله بن زیاد به سخنرانی در مسجد کوفه برای تحریک مردم به منظور مقابله با «امام حسین (ع)» پرداخت در عین حال شمر بن ذی الجوشن نیز با گردآوری لشکری با حدود 4000 هزار نفر سرباز و فرماندهان دیگر لشکرها که افرادی همچون یزید بن رکاب کلبی، حصین بن نمیر و مضایر بن رهینه مازنی بودند به لشکر عمر بن سعد پیوستند و در مقابل نوه «پیامبر اکرم (ص)» صف آرایی کردند.
یدالله بهتاش نیز در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون وقایع روز چهارم ماه محرم در سال 61 هجری قمری گفت: «امام حسین (ع)» بعد از اینکه وارد دشت کربلا شدند تمام زمینهای اطراف را خریداری کردند، زیرا ایشان میدانستند که شهادتشان نزدیک است و زائرانی که برای زیارت ایشان به کربلا میآیند نیازمند مکانی هستند، بدین ترتیب با خریداری زمینها از مردم محلی آن منطقه بستر را برای حضور زائران فراهم کردند.
وی نامگذاری شبهای دهه اول محرم با عنوان هر یک از شهدای کربلا را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: نامگذاری هر شب از دهه اول ماه محرم با عنوان یکی از شهدای کربلا کاری ارزنده به شمار میآید، شب چهارم ماه محرم نیز با عنوان «حر بن یزید ریاحی» نامگذاری شده، فردی که در ابتدا فرمانده لشکر ابن زیاد بود، اما وقتی که از نیت شوم ابن زیاد و عمر بن سعد آگاه شد به لشکر «امام حسین (ع)» پیوست، هنگامی که حر به لشکر «امام حسین (ع)» پیوست در مقابل امام زانو زد و از ایشان درخواست عفو و گذشت از خطایش کرد.
وی با اشاره به درسهای عظیم نهفته در رویکرد «حر بن یزید ریاحی» اظهار کرد: اتفاقات و رویدادهایی که در واقعه عاشورا خصوصا در 10 روز منتهی به روز عاشورا رخ داد گویای پیامهایی بزرگ و زندگی ساز برای تمام دورانها هستند، بازگشت «حر بن یزید ریاحی» به لشکر «امام حسین (ع)» و اظهار ندامت او نشان میدهد که در توبه به روی بندگان همواره باز است همانگونه که خداوند در آیه 53 سوره زمر بیان فرمودهاند: «قل یا عبادی الذین أسرفوا علی أنفسهم لا تقنطوا من رحم الله ان الله یغفر الذنوب جمیعا انه هو الغفور الرحیم بگو: «ای بندگان من - که بر خویشتن زیاده روی روا داشته اید - از رحمت خدا نومید نشوید. در حقیقت، خدا همه گناهان را می آمرزد، که او خود آمرزنده مهربان است».
وی به شرایط توبه اشاره کرد و افزود: «امام جواد (ع)» شرایط توبه کنندگان را در چهار مرحله دانستهاند که عبارتست از «پشیمانی از گناه آن هم به صورت قلبی یعنی از ته قلب پشیمان باشیم به خاطر خطایی که انجام داده ایم»، «در مرحله دوم باید به وسیله زبان به استغفار بپردازیم» در «مرحله سوم نیز در صدد جبران خطا و گناه خود برخیزیم و خطای خود را جبران کنیم بدین ترتیب که اگر نماز نخواندهایم به خواندن نمازهای قضا شده بپردازیم و یا اگر روزه نگرفتهایم روزه قضا را بجا بیاوریم و اگر از کسی مالی و یا حقی ضایع کرده ایم حتما در صدد رفع آن برایم و از او حلالیت بطلبیم» در «مرحله چهارم نیز هرگز به آن گناه باز نگردیم».
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
محمد کاسبی: فیلمنامه سریال «دادستان» ده نمکی برایم بسیار جذاب است
محمد کاسبی در گفتوگو با خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «دادستان» به کارگردانی مسعود ده نمکی هستم، فعلا نزدیک به پنج جلسه جلوی دوربین رفتهام و هنوز کارم در این سریال ادامه دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: به گمانم حداقل تا پایان تابستان مشغول به بازی در پروژه «دادستان» باشم و غیر از آن کاری را قبول نکرده ام، در کل بازیگری نیستم که در هر کاری بازی کنم و کارنامه کاریام نشان داده که زیاد اهل پرکار بودن نیستم.
- بیشتر بخوانید:
- آخرین گفتوگوی «محمد کاسبی» پیرامون حضورش در سریال «سر دلبران» اینجا بخوانید
بازیگر سریال «سه در چهار» درباره دلیل حضورش در سریال مسعود ده نمکی اضافه کرد: من در طی سالهای سال فعالیت هر دو سال یکبار بازی میکنم، برایم مهم است که فیلمنامه چه می گوید و نقش من در آن اثر چه تاثیری بر کلیت قصه دارد، در «دادستان» هم با توجه به همین وسواس حضور پیدا کردم.
وی در همکاری با ده نمکی اضافه کرد: شک نکنید من هیچ وقت در کاری که همه جوانبش را نسنجیده باشم بازی نمیکنم، وقتی در سریال «دادستان» حضور یافتم یعنی کارگردانی «مسعود ده نمکی» را قبول دارم و از سویی فیلمنامه برایم جذاب بوده است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
روایت یک نویسنده از آیین عزاداری ماه محرم در استان مازندران
علی رمضانی پاچی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص آداب و رسوم عزاداری در استان مازندران گفت: مراسم و آیین عزاداری «امام حسین (ع)» در استان مازندران از جایگاه خاصی در بین سایر آداب و رسوم برخوردار است لذا این مراسم و آیینها را میتوان به دو بخش کلی و تخصصی مربوط به منطقه ساری دانست. وی در همین راستا گفت: در استان مازندران ده مراسم خاص وجود دارد که مختص «امام حسین (ع)» است که مردم مازندران آنها را بجا میآورند، این آیینها هرساله در ماه محرم به اجرا گذاشته میشود که ارزشمند و جذاب است. مردم نیز با بجا آوردن این مراسم ارادت خود را به «ائمه معصومین (ع)» نشان میدهند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
رمضانی در خصوص برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم در استان مازندران ابراز کرد: مردم برای برگزاری عزاداری در سوگ «اباعبدالله حسین (ع)» در «تکیه» جمع میشوند و در آنجا علاوه بر مدیحهسرایی به سینه زنی و زنجیر زنی میپردازند. ***سقا نپار، سقا نفار
وی در ادامه به «سقا نپارها» که در حیاط این حسینیهها برگزار می شود اشاره و اظهار کرد: در حیاط حسینیههای استان مازندران و یا تکیهها مکانهایی وجود دارد که در زبان محلی به آن «سقا نپار یا سقا نفار» میگویند که عموما به نام حضرت «ابوالفضل (ع)» نامگذاری شده است، در این مکان آب، شربت و یا چای به عزاداران داده میشود. سقانپارها عموما سقف ندارند و به شکل بادگیر هستند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
استقبال تماشاگران مجازی از تاریخچه زندگی خصوصی «دیوید کاپرفیلد»
خبرگزاری میزان - فیلم سینمایی «تاریخچه زندگی خصوصی دیوید کاپرفیلد» به نویسندگی «سیمون بلک ول» براساس رمانی نوشته چارلز دیکنز پیش از دوران کرونا وارد چرخه اکران آنلاین شد و توانست با فروش خوبی به کار خود پایان دهد. این فیلم هم اکنون یکی از پرفروشترین آثار هالیوود محسوب می شود.
«آرماندو یانوچی» کارگردان اسکاتلندی سینما کارگردانی فیلم سینمایی «تاریخچه زندگی خصوصی دیوید کاپرفیلد» را بر عهده گرفته است، این اثر اقتباس منطبق بر رمان اصلی چارلز دیکنز است.
- بیشتر بخوانید:
- جدول فروش هفتگی سینمای هالیوود را اینجا مشاهده کنید
دیوید کاپرفیلد نام رمانی نوشته چارلز دیکنز نویسنده انگلیسی و نیز نام شخصیت اصلی همین داستان است. این کتاب برای نخستین بار در سال 1850 میلادی منتشر شد. دیکنز آن را از سایر کتابهای خود برتر میدانست شاید از این رو که حوادث هیجانانگیز و بسیاری از عناصر داستان برگرفته از رخدادهای زندگی خود او است و میتوان گفت بیش از دیگر رمانهای او، قالب اتوبیوگرافی دارد. شخصیت اصلی این داستان، دیوید کاپرفیلد، کودک مورد علاقه خود دیکنز نیز میباشد.
«دیوید کاپرفیلد» به دوران پختگی و کمال هنری دیکنز تعلق دارد. حجم انتقاد صریح اجتماعی در این رمان کمتر از نوشتههای دیگر او است. در اینجا توجه نویسنده بیشتر به ماجراهای خانگی و روحانی است تا بیدادهای اجتماعی.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید