جمعه 1 فروردین 1404

گل اول ایران دقیقه 72، گل دوم دقیقه 70!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
گل اول ایران دقیقه 72، گل دوم دقیقه 70!

قطعی برق در ورزشگاه آزادی باعث شد این بازی نکات عجیبی در مورد دقایق گل‌های ایران داشته باشد.

به گزارش "ورزش سه"، بازی ایران و امارات در مقدماتی جام جهانی 2026، نه‌تنها به دلیل اهمیت امتیازی آن حساس بود، بلکه با اتفاقی عجیب و نادر در تاریخ فوتبال همراه شد؛ قطعی برق ورزشگاه آزادی در اوایل نیمه اول، بازی را برای حدود 30 دقیقه متوقف کرد و باعث شد شاهد وقت‌های تلف شده‌ای عجیب و غریب باشیم؛ اتفاقی که مستقیماً روی زمان گل‌های ایران تأثیر گذاشت و دو گل در دقیقه 70 بازی! در دو نیمه متفاوت به ثمر رسیدند.

وقتی دقیقه 72، دقیقه 27+45 می‌شود! در نیمه اول، تیم ملی ایران پس از حملات متعدد سرانجام توسط سردار آزمون به گل رسید؛ اما این گل نه در دقایق معمول بازی، بلکه در دقیقه 72 نیمه اول به ثمر رسید! به دلیل قطعی برق و توقف طولانی، وقت اضافه نیمه اول به 29 دقیقه رسید و گل آزمون در واقع در دقیقه 27+45 ثبت شد؛ لحظه‌ای که شاید در هیچ بازی رسمی دیگری نظیر آن را ندیده باشیم.

نیمه دوم؛ بازگشت به دقیقه 70! پس از این توقف عجیب، نیمه دوم طبق روال معمول از دقیقه 46 آغاز شد، اما انگار زمان در این بازی به شکلی نامتعارف تنظیم شده بود! در دقیقه 70 نیمه دوم، نوبت به محمد محبی رسید تا گل دوم ایران را به ثمر برساند. جالب اینجاست که هم سردار آزمون در نیمه اول و هم محبی در نیمه دوم، هر دو در حوالی دقیقه 70 بازی گل زدند! اگر قطعی برق رخ نمی‌داد، احتمالاً این اتفاق عجیب هرگز رخ نمی‌داد.

این مسابقه نه‌تنها به دلیل عملکرد خوب ایران و کسب سه امتیاز ارزشمند، بلکه به خاطر اتفاقات کم‌سابقه در زمان بازی و دقایق گلزنی، در تاریخ فوتبال ملی به یادگار خواهد ماند؛ البته یک خاطره منفی برای ایران. شاید کمتر پیش بیاید که در یک مسابقه رسمی، دو گل در دقیقه 70 اما در دو نیمه متفاوت به ثمر برسد!

گل اول ایران دقیقه 72، گل دوم دقیقه 70! 2