پنج‌شنبه 11 دی 1404

گوترش مصوبه پارلمان اسرائیل را محکوم کرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
گوترش مصوبه پارلمان اسرائیل را محکوم کرد

اقتصادنیوز: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، مصوبه‌های کنست درباره آژانس آنروا را محکوم کرد و خواستار لغو فوری این مصوبات شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، دبیرکل سازمان ملل متحد اظهار داشت، مصوبه‌های کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) درباره آژانس آنروا با هدف کارشکنی در فعالیت این آژانس و توانایی آن در انجام وظایف است و باید فورا لغو شود.

دفتر سخنگوی «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلام کرد، گوترش اصلاحات تصویب شده توسط کنست درباره قانون توقف فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) که در 29 دسامبر 2015 صادر شده را محکوم کرد.

بنا بر گزارش شبکه لبنانی المیادین، در بیانیه سازمان ملل آمده است که این اصلاحات با ماموریت آنروا و چارچوب قوانین بین‌المللی مغایرت دارد و باید فورا لغو شود. این بیانیه تاکید کرد که آنروا بخش جدایی‌ناپذیر سازمان ملل متحد است.

به موازات آن، رادیو ارتش رژیم اسرائیل گزارش داد، کنست در قرائت‌های دوم و سوم خود، لایحه‌ای را مبتنی بر قطع برق و آب دفاتر آنروا تصویب کرد. این امر مطابق با رویه‌های مستلزم سه قرائت در کنست است تا قوانین اجرایی شوند.

کنست پیش از این در اکتبر 2024 ممنوعیت نهایی فعالیت‌های آنروا در اراضی اشغالی را تصویب کرده و مدعی دخالت برخی از کارکنان آن در عملیات طوفان الاقصی شده بود؛ ادعایی که توسط سازمان ملل رد شد و بی‌طرفی این آژانس را تأیید کرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید