سه‌شنبه 21 اسفند 1403

100 واحد تولیدی راکد در استان کرمانشاه امسال احیا می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
100 واحد تولیدی راکد در استان کرمانشاه امسال احیا می‌شود

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه دلایل رکود 100 واحد تولیدی استان شناسایی شده است گفت: در سالی که با نام اشتغال آفرینی نام گذاری شده، تمهیدات لازم برای احیا این واحدها در سال جاری اندیشیده شده است.

«محسن دارابی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه کارگروه تسهیل در سال جدید به‌صورت ویژه پیگیر تحققِ شعار سال و منویات مقام معظم رهبری خواهد بود، افزود: وزارتخانه متبوع برای سال جاری تعداد 20 واحد تولیدی و نیز پنج واحد معدنی را جهت احیاء برای این اداره کل هدف‌گذاری نموده است.

وی از بررسی مشکلات و موانع هشت واحد صنعتی استان و تصمیماتی برای رفع موانع آنها خبر داد و اظهار کرد: در سایه تولید است که اشتغال ایجاد می‌شود و وابستگی به خارج از کشور از بین می‌رود و با حمایت از تولید، اصول اقتصاد مقاومتی نیز انجام می‌شود.

این مقام مسئول تأکید کرد: با توجه به منسوخ شدن روش‌های سنتی در امر تولید، رهبر معظم انقلاب با درایت و بصیرت، سال جدید را تولید مبتنی بر دانش‌بنیان مطرح نمودند، بنابراین مجموعه‌های دست‌اندرکار تولید، باید حمایت و پشتیبانی‌های خود را در راستای تحقق شعار سال انجام دهند.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه با اشاره به اینکه از ضروریات تولید، تأمین زیرساخت‌های ارتباطی نظیر؛ گاز، برق و آب است، لذا برای تسهیل در امر تولید، تأمین زیرساخت‌ها باید در اولویت باشد گفت: 100 واحد تولیدی راکد از طرف اداره کل صمت شناسایی و نیز دلایل رکود این واحدها مشخص‌شده است که امیدواریم در سال جاری بتوانیم این مشکلات را حل و آنها را به چرخه تولید بازگردانیم.

استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با بیش از 30 هزار نفر اشتغالزایی دارد.

برچسب‌ها