11 تکواندوکار در اردوی تیم ملی زنان ماندگار شدند
تهران - ایرنا - مسابقات انتخابی تیم ملی تکواندو زنان برگزار و 11 هوگوپوش در اردو باقی ماندند.
رقابتهای انتخابی درون اردویی تیمملی تکواندو زنان حضور 21 هوگوپوش در فدراسیون تکواندو برگزار شد و در نهایت 11 نفر جواز حضور در ادامه اردوها را کسب کردند.
با اعلام سازمان تیم های ملی، نگار اسماعیلی، غزل سلطانی، ناهید کیانی، مهلا مومن زاده، تینا مدانلو، طیبه پارسا، یلدا ولی نژاد، کیمیا همتی، ملیکا میرحسینی، زینب اسماعلی و زهرا پوراسماعیل تکواندوکارانی هستند که در ادامه اردو حضور دارند.
هدایت این نفرات برعهده مهرو کمرانی به عنوان سرمربی و فاطمه صفرپور و ریحانه فولادی به عنوان مربیان است.
بیست و چهارمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در دو بخش انفرادی و تیمی، 15 و 16 اسفندماه در "بیروت" لبنان برگزار میشود که هوگوپوشان پیش از این رقابت ها برای آمادگی بیشتر در تورنمنت ترکیه حضور پیدا می کنند.
همچنین دختران تکواندو بعد از رقابتهای آسیایی، مسابقات کسب سهمیه قارهای به منظور بدست آوردن جواز حضور در المپیک 2020 - توکیو را طی روزهای 22 و 23 فروردینماه در "ووشی" چین پیشرو دارند که در این رویداد هر کشور مجاز به اعزام دو ورزشکار است.
*س_برچسبها_س*