دوشنبه 15 بهمن 1403

15 هزار و 414 واقعه ولادت در استان همدان ثبت شده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
15 هزار و 414 واقعه ولادت در استان همدان ثبت شده است

همدان - ایرنا - مدیرکل ثبت احوال استان همدان گفت که براساس اطلاعات آماری، 15 هزار و 414 واقعه ولادت در هشت ماه نخست امسال در این استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 3.8 درصد کاهش داشته است.

«اسد حسن زاده» روز یک‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین براساس همین آمارها، از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه در هر شبانه روز 63 نوزاد معادل هر ساعت سه نوزاد در این استان متولد شده اند.

وی افزود: در این مدت 274 مورد از موالید ثبت شده 2 قلو بودند که 1.8 درصد وقایع ولادت ثبت شده در استان را به خود اختصاص می دهند ضمن اینکه 10 مورد تولد فرزند سه قلو نیز در استان به ثبت رسیده است.

به گفته مدیرکل ثبت احوال استان همدان، «امیرعلی، علی، آریا، امیرحسین و محمدحسین» در گروه پسران و «رستا، فاطمه، زهرا، آوا و زینب» نیز در گروه دختران بیشترین فراوانی انتخاب نام برای فرزندان متولد شده در استان همدان را طی سال جاری به خود اختصاص داده اند.

حسن زاده اظهار داشت: همچنی در هشت ماه نسخت امسال 10 هزار و313 مورد واقعه وفات در استان همدان به ثبت رسیده که این آمار در مدت مشابه سال قبل 9 هزار و 508 نفر بوده و 8.5 درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه از افزایش چهار درصدی واقعه ازدواج و کاهش 9.9 درصدی واقعه طلاق در استان همدان خبر داد و گفت: هشت هزار و 884 مورد ازدواج و 2 هزار و 426 مورد طلاق در هشت ماه نخست امسال در این استان ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان همدان افزود: یک میلیون و 380 هزار و 469 مورد درخواست کارت هوشمند ملی در این استان دریافت شده که شامل 95.6 از واجدین شرایط می شود.

حسن زاده گفت: در هشت ماه نخست امسال 37 هزار و 479 شناسنامه مکانیزه برای افراد بالای 15 سال در استان همدان صادره شده که این رقم در مدت مشابه سال قبل 40 هزار و 410 مورد بوده است.

*س_برچسب‌ها_س*