چهارشنبه 7 آذر 1403

180 بازدید از تاسیسات گردشگری ایلام انجام شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
180 بازدید از تاسیسات گردشگری ایلام انجام شد

ایلام - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: 180 بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری و رصد تمامی فعالیت های آنها برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بصورت شبانه روزی انجام شده است.

عبدالمالک شنبه زاده شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا فعالیت تمامی واحدهای پذیرایی از جمله رستوران ها و سفره خانه های سنتی، تالارها و مهمانپذیرها تا اطلاع بعدی ممنوع شد.

وی با بیان اینکه این تصمیمات در راستای حفظ سلامت شهروندان و فعالان واحدهای پذیرایی است، افزود: با تشکیل کمیته نظارت کارشناسان این اداره کل و تشدید نظارت این عوامل بر روند فعالیت واحدهای پذیرایی سطح استان انتظار می رود که خطر ویروس کرونا جدی گرفته شود و در صورت فعالیت این واحدها با متخلفان برخورد قانونی می شود.

شنبه زاده با اشاره به مهمترین فعالیت کمیته نظارت بیان کرد: نظارت بر کار مراکز خدماتی، رفاهی، تفریحی، توریستی و به‌ویژه مراکز بین‌راهی همچنین نظارت بر فعالیت مراکز اقامتی شامل هتل، مهمانپذیر، کمپینگ ها، اقامتگاه‌های بومگردی و مسافرخانه ها برای پیشگیری از ویروس کرونا به ویژه ضدعفونی و گندزدایی این مراکز در دستور کار این کمیته است.

وی یادآور شد: در سطح استان 11 هتل و 64 مهمان‌پذیر وجود دارد و تمامی دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های رعایت اصول و موازین بهداشتی به آن‌ها ابلاغ‌شده است و مدیران ادارات میراث فرهنگی شهرستان ها و کارشناسان نظارت، به شکل مستمر از این مراکز بازدید می‌کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از اجرای چهار پروژه عمرانی در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در استان ایلام خبر داد و گفت: پروژه‌های فعال در زمینه زیرساخت‌های گردشگری در راستای توسعه مناطق گردشگری شامل پروژه تکمیل برق رسانی مجتمع گردشگری آبگرم در شهرستان دهلران، برق رسانی مجتمع گردشگری ساحلی در شهرستان بدره و پروژه توسعه راه دسترسی مجتمع گردشگری ساحلی کیان و دریاچه دوقلودر شهرستان آبدانان است.

شنبه زاده افزود: تقویت هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط به‌منظور تسهیل و حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حوزه گردشگری از برنامه‌های مورد نظر در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری است و با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر شهر پروژه‌های مختلف سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری تعریف شده و زیرساخت‌های استان در این حوزه در حال توسعه و افزایش است.

وی همچنین به صدور 25 فقره پروانه تولید کارگاهی صنایع دستی در سه ماهه زمستان امسال اشاره کرد و افزود: 25 فقره پروانه تولید کارگاهی صنایع دستی برای متقاضیانی که دارای تخصص، تجربه و آشنایی به فرایند تولید و توانایی ساخت محصول در یکی از رشته های صنایع دستی بوده اند صادر شده است.

شنبه زاده مزایای صدور این پروانه ها را شرکت در نمایشگاه ها و جشنواره ها، اهدای تسهیلات، شرکت در دوره های آموزشی ومهارتی و غیره عنوان کرد.

به گفته وی، این مجوزها بیانگر نوع، ظرفیت تولید و سرمایه‌گذاری انجام شده برای یک رشته در مکانی معین است و افرادی که مجوز پروانه تولید انفرادی دریافت می‌کنند به شکل مستمر و مداوم در رشته مورد تقاضای خود فعالیت و تولید خواهند داشت.

استان ایلام یک هزار و 500 اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که 774 اثر آن تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که از این تعداد 737 اثر تاریخی، 24 اثر معنوی، 6 اثر طبیعی و هفت اثر نیز مکان رویداد دفاع مقدس است.

مجموع افراد مبتلا به ویروس کرونا در استان ایلام با ثبت 2 مورد جدید به 103 نفر رسید که از این تعداد 6 نفر تا کنون فوت کرده اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*