دوشنبه 16 مهر 1403

1800 «امضای طلایی» در کشور در حال حذف شدن

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
1800 «امضای طلایی» در کشور در حال حذف شدن

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی گفت: 1800 امضای طلایی مدیران در حال حذف است.

بهروز محبی نجم آبادی نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: هزار و 800 امضای طلایی مدیران در حال حذف است و حذف این امضاها باعث می شود فضای اشتغال برای 1.5 میلیون جوان در کشور فراهم شود.

به گزارش فارس از سبزوار، وی در ادامه با بیان برخی از مشکلات اقتصادی خاطرنشان کرد: در بودجه سال جاری 400 هزار میلیارد تومان کسری بودجه وجود دارد که نشان دهنده مشکلات پیش روی دولت و وضعیت مشکلات کشور است. 87 درصد بودجه های کشور در بخش هزینه ای صرف می شود و از نظر بودجه عمرانی در وضعیت حادی قرار دارد. در حالی که 500 هزار پروژه ناتمام در کشور داریم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره پروژه های معطل مانده در منطقه سبزوار نیز گفت: برای ریل گذاری راه آهن سبزوار هزار میلیارد بودجه نیاز است و راه آهن سلطان آباد تا سبزوار 55 درصد پیشرفت کرده است.

وی همچنین با گلایه از حذف برخی ردیف های بودجه ای دیار سربداران از طرف دولت گفت: برخی ردیف های بودجه ای مانند جاده شفیع آباد در شهرستان خوشاب تا جوین با اعتبار 10 میلیارد تومانی به دلیل کاهش ردیف های بودجه ای حذف شده که برای سال آینده پیگیریم آن را برگردانیم.

محبی نجم آبادی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ساخت کارخانه فولاد در سبزوار با وجود تنش آبی در این منطقه نیز گفت: ساخت کارخانه فولاد از طریق پساب فاضلاب شهرک توحید سبزوار قابل توجیه است. تصفیه خانه شهرک توحید سبزوار در هر ثانیه 400 لیتر تولید دارد که فعلا کسی متقاضی نشده است و ساخت کارخانه فولاد توجیه اقتصادی دارد.

محبی نجم آبادی در ادامه با اشاره به نقدهای غیرمنصفانه برخی رسانه های محلی سبزوار و انتشار بعضی مطالب نادرست که قانون حق شکایت را برای نماینده قائل شده است، گفت: من از هیچ کسی شکایت نمی کنم. ظلم بزرگی است اگر زبان ها بسته شود. چرا که در آینده ممکن در احقاق حقی زبانی باز شود و بترسد.

باید شعار «مرگ بر طلاق» در جامعه ترویج شود

محبی نجم آبادی در ادامه در مورد طرح صیانت از فضای مجازی نیز گفت: این طرح در حال رسیدگی و اقدامات خوبی نیز در حال انجام بود. ولی برخی با حاشیه سازی و اقدامات زودهنگام انگیزه کار را از نمایندگان مجلس گرفتند. وی همچنین با اشاره به درگیر شدن نمایندگان مجلس با موضوع مشکلات اقتصادی، از این که مجلس حتی یک مصوبه فرهنگی نداشته است، انتقاد کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: معتقدم باید شعار «مرگ بر طلاق» در جامعه ترویج شود تا جلو طلاق های احساسی و بعضا بی دلیل گرفته شود. چرا باید طلاق در کشور داشته باشیم و زنان بی سرپرست در کشور ایجاد شود و بعد مجلس و دولت با دادن اعتبار و پول به فکر حل مشکلات باشند در حالی که بسیاری از مشکلات در زنان از جمله مسایل عاطفی و برخی دیگر از نیازهای آنان در جامعه با پول حل نمی‌شود. هزار و سیصد میلیارد تومان برای زنان سرپرست خانواده اعتبار مصوب شده که پرداخت شود.

موسسات خیریه به مردم گزارش بدهند

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از موازی کاری کمیته امداد، بهزیستی، موسسات خیریه و برخی دیگر از ادارات دولتی و غیردولتی در رفع مشکلات فقر افزود: موسسات خیریه به مردم پاسخ بدهند چه اقدامی انجام داده اند؟ از چه جایی کمک گرفته و کجا هزینه کرده اند؟ در فقر و آسیب های اجتماعی به ویزه بعد از سال 97 دچار آسیب های وحشتناکی شدیم. رسانه ها از موسسات خیریه و مسئولان شهرستان سوال کنند وضعیت 6 هزار سرطانی این شهرستان چی شد؟ به کجا رسیده است. در بحث زباله گردی چرا افرادی که نیازمند نیستند در این حوزه به دلیل داشتن درآمد بالا در حال فعالیت هستند.