19هزار مدرس مدعو دانشگاه فنی و حرفهای کد مدرسی گرفتند
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: طی یک سال گذشته و برای اولینبار از 25 هزار متقاضی مدرس مدعو، 19هزار نفر کد مدرسی دریافت کردند.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: طی یک سال گذشته و برای اولینبار از 25 هزار متقاضی مدرس مدعو، 19هزار نفر کد مدرسی دریافت کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کیانی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور صبح امروز در «اجلاس سراسری رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای» که در دانشکده فنی شریعتی برگزار شد، گفت: در ترمی که پیشرو داشتیم 136 هزار و 827 دانشجو در دانشگاه فنی و حرفهای در دورههای کاردانی و کارشناسی در 176 دانشکده و آموزشکده مشغول تحصیل هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 800هزار دانشآموخته از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند ولی تعداد فارغالتحصیلان از زمانی که دانشگاه از آموزش و پرورش جدا شده، 292هزار و 398 نفر بوده است.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور افزود: دانشگاه فنی و حرفهای دارای 176 دانشکده و آموزشکده است که 115 مرکز آن مربوط به پسران و 52 مرکز آن مربوط به دختران است. چهار مرکز نیز به صورت همزمان و شش مرکز نیز در حال تأسیس است.
کیانی گفت: 157 رشته در دانشگاه فنی و حرفهای به تقویت تکنیسین میپردازد و در حال حاضر با چالش کمبود شدید کادر علمی در استخدام خود دانشگاه مواجه است. سنگینترین چالش ما این بود که 19هزار نفر از 25 هزار متقاضی مدرسان مدعو طی یک سال گذشته برای اولینبار کد مدرسی دریافت کردند. حداکثر تعداد عناوین درسی که 19 هزار مدعو میتوانند ارائه دهند، 6 عنوان درسی است.
وی اظهار کرد: همچنین 42 برنامه درسی دانشگاه طی یک سال گذشته بهروزرسانی شده است. علاوه بر این، برای تحقق مأموریت دانشگاه در زمینه بازار و اشتغال، ساماندهی رشتههای دانشگاه انجام شده و ظرفیت حدود 200 رشته محل دانشگاه صفر شده است. این 200 رشته محل، رشتههایی بودند که بازار کار و اشتغال نداشتند. در سال جدید نیز 200 رشته محل به دانشگاه اضافه میشود. همچنین سال آینده ظرفیت پذیرش دانشگاه حدود 10هزار نفر افزایش خواهد داشت.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در ادامه از تهیه و ابلاغ آئیننامههای جامع حقالتدریس و منشور کیفیت آموزشی خبر داد.