2 ملی پوش تیم زنان ایران هم دوپینگی درآمدند!
امروز وادا حکم نهایی هداوند و نظری را اعلام کرد و در نهایت این دو بانوی ملی پوش رکابزن کشورمان 4 سال از فعالیت در ورزش محروم شدند.
در حالی که دوپینگ در ورزش بانوان ایران به شدت کم و نایاب بود، اما حالا خبر می رسد 2 ملی پوش دوچرخه سواری به علت دوپینگ به مدت 4 سال محروم شدند.
به گزارش تابناک ورزشی، تست دوپینگ مائده نظری و فاطمه هداوند ملی پوشان دوچرخه سواری مثبت و این دو رکابزن 4 سال از حضور در هر گونه رقابتی محروم شدند.
تست دوپینگ در سال 2018 و در رقابتهای قهرمانی آسیا از آنها گرفته شد واین 2 ملی پوش از سال 2018 از فعالیت در دوچرخه سواری تعلیق شده و در پی دفاع از خود بودند. امروز وادا حکم نهایی هداوند و نظری را اعلام کرد و در نهایت این دو بانوی ملی پوش رکابزن کشورمان 4 سال از فعالیت در ورزش محروم شدند.
علیرضا احمدی مدیر تیمهای ملی دوچرخه سواری ضمن تایید این خبر بیان کرد: از حدود 2 سال پیش هداوند و نظری محروم شده و به خاطر تست دوپینگ به دنبال دفاع کردن از خود بودند. امروز وادا حکم قطعی و نهایی آنها را به طور رسمی اعلام کرد.