سه‌شنبه 16 بهمن 1403

207 پرونده تخلف کالاهای بهداشتی در اصفهان تشکیل شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
207 پرونده تخلف کالاهای بهداشتی در اصفهان تشکیل شد

اصفهان - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: در گشت‌های بازرسی مربوط به ویروس کرونا 207 پرونده تخلف کالاهای بهداشتی به ارزش بیش از 14 میلیارد و 121 میلیون ریال در این استان تشکیل شد.

ایرج موفق روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: از زمان شیوع این بیماری تاکنون 319 فقره گزارش به این ستاد در مورد اقلام سلامت محور ارائه شد که بیشترین تخلف‌های کشف شده مربوط به گرانفروشی و احتکار ماسک، دستکش و موادضدعفونی، اخفا و امتناع از فروش، ارائه نکردن فاکتور و درج نکردن قیمت بر روی کالاهای بهداشتی بود.

وی ادامه داد: 172 فقره از پرونده‌ها مربوط به گرانفروشی ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده، 12 فقره مربوط به تقلب، 2 مورد احتکار و سه مورد در زمینه اخفا و امتناع از فروش است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به تشدید نظارت و بازرسی‌ها از مراکز پخش لوازم بهداشتی در این استان، بیان کرد: پرونده‌های تخلف برای صدور رای نهایی به تعزیرات حکومتی این استان ارسال شد.

وی از شهروندان خواست هر گونه تخلف از احتکار، گرانفروشی یا توزیع نکردن هرگونه لوازم بهداشتی و ضدعفونی را از طریق سامانه 124 دریافت شکایت مردمی گزارش نمایند.

موفق خاطرنشان کرد: گشت‌های مشترک با نیروی انتظامی، اداره کل اطلاعات و اطلاعات سپاه، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی برگزار شده و بصورت روزانه از مراکز تولید، پخش و توزیع اقلام سلامت محور مورد نیاز مقابله با کرونا بازدید می‌شود.

وی با بیان اینکه بازرسانی از اداره کل صنعت معدن و تجارت در کارخانه های تولید کننده محصولات بهداشتی و سلامت محور استان مستقر هستند تصریح کرد: آمار تولید، توزیع و موجودی کارخانه‌های تولید کننده محصولات بهداشتی و کالاهای سلامت محور نیز بصورت روزانه دریافت شده و در اختیار سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و دیگر مراجع استانی قرار می‌گیرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد مبتلایان قطعی به بیماری کرونا تا کنون را بیش از 83 هزار نفر و جان باختگان این بیماری را بیش از پنج هزار نفر اعلام کرد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*