23 کشور دنیا متقاضی این محصول ایرانی شدند
مجری طرح گیاهان دارویی، گفت: تاکنون به 33 کشور دنیا غنچه گلمحمدی صادر کردهایم و همواره فرهنگ استفاده از غنچه در چای و دمنوش را اشاعه دادهایم.
حسین زینلی، مجری طرح گیاهان دارویی گفت: بنابر آمار سالانه 63 هزار تن گل محمدی در کشور تولید و حدود 2 میلیون لیتر اسانس گل محمدی به 9 کشور صادر می شود.
به گفته او، تاکنون به 33 کشور دنیا غنچه گل محمدی صادر کردهایم و همواره فرهنگ استفاده از غنچه در چای و دمنوش را اشاعه دادهایم.
خبر مرتبط ضوابط جدید صادرات گیاهان دارویی + جزئیاتمجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در ضوابط صادراتی جدید، تقسیمبندی گیاهان دارویی در سه دسته ممنوعه، مجاز مشروط و زراعی صورت گرفته است.
زینلی با تاکید بر اینکه چین یکی از بازارهای هدف اصلی ما در صادرات غنچه گل محمدی است، افزود: ما باید تمام نکات فنی را رعایت کنیم تا کشاورز که سرمایه خود را برای احداث مزارع به کار گرفته متضرر نشود.
مجری طرح گیاهان دارویی ادامه داد: برای گل محمدی استان فارس استان معین و استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان و کرمان استانهای پشتیبان هستند.
او افزود: گردش مالی گل محمدی در بلغارستان 2 میلیارد دلار است، اما در ایران بیشتر مصرف گل محمدی در داخل است. همچنین بسیاری از کارخانجات عطرسازی فرانسوی به این گل علاقه دارند و فرصت مناسبی برای تولید این گل در بلغلرستان ایجاد شده اما ما به خوبی برای این جایگاه تلاش نکردهایم.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی بر ایجاد بورس گلاب برای معرفی این محصول به کشورهای مختلف و گسترش تبلیغات توسط رسانه ها و گردشگری گل محمدی تاکید کرد.
--> اخبار مرتبط- ضوابط جدید صادرات گیاهان دارویی + جزئیات
- فراخوان مهم وزارت جهاد کشاورزی / مرغداران دعوت به همکاری شدند
- قیمت گوشت تا پایان سال کاهش پیدا می کند
- شیوه فعلی تامین غذای اساسی پرهزینه است
- کام تلخ تولیدکنندگان درپی واردات شکر
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.