32داور مقالات رسیده به کنفرانس بین المللی فولاد و ریخته گری مداوم بندرعباس را داوری کردند
بندرعباس - ایرنا - دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی فولاد و ریخته گری مداوم گفت: 32داور که 30درصد آنان دانشگاهی و 70درصد از متخصصان صنعت فولاد بودند، 100مقاله رسیده به دبیرخانه این کنفرانس را داوری کردند.
به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی چهارشنبه شب در مراسم پایانی این همایش 2 روزه افزود: ارزیابی مقالات در قالب 250نفر - ساعت کار انجام شد.
دبیر اجرایی همایش اظهار داشت: از مجموع 100مقاله رسیده به دبیرخانه، 80مقاله به کنفرانس راه یافت که 40مقاله برای انتشار در کتاب همایش، 20مقاله برای ارائه به صورت پوستر و 20مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی و کارگاه برگزیده شدند.
دومین کنفرانس بین المللی 2روزه فولاد و ریخته گری مداوم روز سه شنبه به میزبانی فولاد هرمزگان در بندرعباس آغاز شد و چهارشنبه شب با معرفی و تقدیر از پژوهشگران و مقاله های برتر در بندرعباس پایان یافت.
به گزارش ایرنا، در این کنفرانس چهره های علمی و صنعتی صنعت فولاد، مباحث تخصصی این حوزه را در قالب کارگاه و مقاله مورد بررسی قرار دادند.
پژوهشگرانی از دانشگاه کوییزلند، دانشگاه لئوبن اتریش و دانشگاه علوم و فنون نروژ در کنار چهره های علمی از داشگاه های صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه هرمزگان و متخصصان کارخانه های فولاد سراسر ایران در دومین کنفرانس بین المللی فولاد و ریخته گری هرمزگان به ارائه مطلب پرداختند.
دومین کنفرانس بین المللی 2روزه فولاد و ریخته گری مداوم روز سه شنبه به میزبانی فولاد هرمزگان در بندرعباس آغاز شد و درآن چهره های علمی و صنعتی صنعت فولاد، مباحث تخصصی این حوزه را در قالب کارگاه و مقاله مورد بررسی قرار دادند. پژوهشگرانی از دانشگاه کوییزلند، دانشگاه لئوبن اتریش و دانشگاه علوم و فنون نروژ در کنار چهره های علمی از داشگاه های صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه هرمزگان و متخصصان کارخانه های فولاد سراسر ایران در دومین کنفرانس بین المللی فولاد و ریخته گری هرمزگان به ارائه مطلب می پردازند.
اولین همایش ملی ریخته گری مداوم فولاد 26آذر 98به میزبانی فولاد هرمزگان آغاز شد و تا 27آذر ادامه داشت، در این همایش فعالان صنعت فولاد کشور و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز علمی کشور شرکت کردندو53 مقاله در این همایش ارائه شده که 45 مقاله از صنعت و 8 مقاله از دانشگاه ها به این همایش راه یافت.
ریخته گری مداوم به عنوان یک فرایند میانی مهمترین عملیات تولید فولاد است که در همایش یاد شده، مباحث بومی سازی و توسعه فناوری، بهبود کیفیت محصول، فرایند تولید و شبیهسازی و فناوری اطلاعات در ریختهگری مداوم در کارگروههای تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.
صنعت فولاد از مهمترین موتورهای محرکه اقتصاد است و استان هرمزگان در سالهای اخیر با وجود شرایط سخت تحریم با حمایت های ویژه دولت تدبیر و امید به یکی از قطب های مهم این صنعت در کشور تبدیل شده است.
این صنعت مهم و ارزآور با توجه به نقش آن در اشتغالزایی و توسعه و خودکفایی بخش های مختلف صنعتی کشور مورد توجه ویژه برنامه ریزان نظام می باشد و امروز در سایه این توجه ها شاهد فعالیت چندین کارخانه مهم فولاد از جمله فولاد هرمزگان، صبا فولاد خلیج فارس، فولاد کاوه جنوب کیش و فولاد جنوب با ظرفیت هشت میلیون تن در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در استان هرمزگان هستیم.
حرکت و پویایی واحدهای صنعتی بزرگ فولاد در هرمزگان نشان میدهد که دولت اجازه نداده چرخ این واحدها در شرایط سخت اقتصادی و تحریم های ظالمانه آمریکا از حرکت بازبماند و رونق تولید بر آنها حاکم است.
فعالیت گسترده و روبه رشد کارخانه های فولاد در استان هرمزگان حکایت از آن دارد که در سالهای اخیر به ویژه در سال جهش تولید مسوولان و دست اندرکاران این صنعت در تلاش هر چه بیشتر برای بهرهبرداری از فضای تحریمی موجود برای توسعه این صنعت و کمک به خودکفایی هر چه بیشتر کشور در این بخش هستند.
بنا بر اظهار کارشناسان اقتصادی و فعالان عرصه صنعت، تولیدات فولادی هزینه تمام شده بسیاری از محصولات صنعتی را کاهش داده و به نوعی زمینه خودکفایی کشور را در این بخش فراهم کرده است.
دراین سالها بیشترین حجم این تحریمها بعد از صنایع نفت و گاز، شرکتهای فولادی از جمله فولاد مبارکه، هرمزگان و... را هدف قرار داد و با وجود تمام این محدودیتها ایران با افزایش تولید در رده دهم کشورهای تولیدکننده فولاد جهان قرار گرفت.
با توجه به برنامه توسعه فولاد کشور و تولید 55 میلیون تن فولاد در افق 1404، با وجود زیرساختهای مطمئن، مجاورت با آبهای نیلگون خلیج فارس و نبود مشکل آب در استان هرمزگان، میتوان در منطقه ویژه اقتصادی و صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس حداقل 10 میلیون تن فولاد تولید کرد.
در حال حاضر 4 میلیون تن فولاد در منطقه ویژه تولید میشود و برای تحقق تولید 10 میلیون تن فولاد، نیاز است بین 6 تا 7 میلیون تن به ظرفیت تولید فولاد در استان اضافه شود و به این ترتیب استان هرمزگان به دومین قطب صنعت فولاد کشور تبدیل خواهد شد.